خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای نگهبان اختصاص بودجه برای جهاد تبیین را رد کرد

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 22 اسفند 1400 - 15:47
سخنگوی شورای نگهبان گفت: اختصاص بودجه پیش‌بینی شده برای جهاد تبیین در لایحه بودجه ۱۴۰۱ کل کشور، مغایر بند ۱۰ اصل سوم قانون اساسی یعنی برخلاف نظام اداری صحیح شناخته شد.
بودجه،لايحه،بنده،تبيين،جهاد

به گزارش مشرق، هادی طحان نظیف با اشاره به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ در شورای نگهبان، گفت: در ادامه بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ در شورای نگهبان، اختصاص بودجه پیش‌بینی شده برای جهاد تبیین در جزء الحاقی بند (۱) تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۱ کل کشور، مغایر بند ۱۰ اصل سوم قانون اساسی یعنی برخلاف نظام اداری صحیح شناخته شد.
گفتنی است مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری در روز پنجشنبه ۱۹ اسفند ماه ضمن انتقاد از اختصاص بودجه سنگین برای جهاد تبیین فرمودند: «بنده با این سبک برخورد سازگار نیستم، تجربه بنده می‌گوید بودجه‌های بی نام و نشان از این قبیل غالباً هدر می‌رود و به نتیجه نمی‌رسد.»