خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضوابط واردات خودرو در اختیار دولت است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 22 اسفند 1400 - 15:29
گفت: تعیین ضوابط و آئین نامه‌های واردات خودرو دراختیار دولت است؛ بنابر این با آزاد شدن این روند دولت شیوه واردات خودرو را تعیین می‌کند.
واردات،خودرو،وزير،تمديد،بودجه،قانون

آقای محسن صالحی نیا معاون وزیر صمت گفت: در صورتی که این مصوبه تمدید نشود، واردات خودرو از سر گرفته می‌شود.
به گفته معاون وزیر صمت، طبق قانون بودجه ۱۴۰۱، وادرات ۷۰ هزار دستگاه به شرط صادرات محقق می‌شود.
تا زمانی که قانون بودجه فرایند خود را طی نکند و تایید شورای نگهبان نگیرد و تا زمان ابلاغ قابلیت اجرایی دارد و دولت اجازه عملیاتی کردن واردات ۷۰ هزار دستگاه را داده است.
اگر قانون بودجه تصویب شود و محدودیت سران تمدید نشود، واردات خودرو با ضوابط فنی، میتواند انجام شود.
همچنین صادرات خودرو و قطعات نیز در خطوط تولیدی سایر کشور‌ها راه اندازی شده است.
دیشب فاطمی امین، وزیر صمت خبر آزادسازی واردات خودرو از خرداد سال آینده را در برنامه نگاه یک اعلام کرد.
گفتنی است طبق گفته وزیر صنعت، معدن و تجار، مصوبه ممنوعیت واردات خودرو دیگر تمدید نخواهد شد و به همین سبب، به طور خودکار ممنوعیت واردات این کالا از ابتدای خرداد لغو می‌شود.