سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از هزار تن مرغ وارداتی در فارس توزیع می شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 22 اسفند 1400 - 13:41
شیراز - رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: بیش از هزار تن گوشت مرغ منجمد وارداتی با قیمت ۲۰ هزار تومان در بین مردم استان فارس توزیع می شود.
گوشت،تن،ذخيره،بازار،مرغ

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی دهقان پور در حاشیه بازدید سر زده از انبار های ذخیره سازی کالا های اساسی که با حضور محمد هادی ایمانیه استاندار فارس و تعدادی از مدیران ارشد صورت گرفت، تصریح کرد: با توجه به ایام پایانی سال یکی از رسالت های اصلی ما تنظیم بازار کالا های اساسی از جمله گوشت قرمز و مرغ است.
این مقام مسئول اظهار کرد: در مجموع سردخانه های استان فارس بالغ بر ۴ هزار و ۵۹۰ تن گوشت مرغ ذخیره سازی کرده ایم و یک هزار و ۲۰۰ تن دیگر نیز در حال ورود است.
به گفته وی، ۶۴۰ تن گوشت گوساله و ۳۰ تن گوشت گوسفندی نیز ذخیره سازی شده است که در مواقعی که بازار با یکسری کمبودها مواجه می شود به بازار تزریق خواهیم کرد.