خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیاری از عوامل کشتار غیرمجاز دام در شوشتر پرونده قضائی دارند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 22 اسفند 1400 - 13:41
شوشتر- رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: بسیاری از عوامل کشتار غیر مجاز دام در شوشتر دارای پرونده قضائی و شناسایی هستند.
كشتار،شوشتر،شهرستان،مجاز،شناسايي،كشتارهاي

مرتضی قریشی به خبرنگار مهر اظهار کرد: کشتار جاده‌ای در سال‌های اخیر به ویژه همزمان با حضور گردشگران و مهمانان نوروزی در مبادی ورودی و خروجی شهرستان شوشتر چهره‌ای نامناسب ایجاد کرده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر با تاکید بر اینکه بسیاری از عوامل کشتار غیر مجاز دام در شوشتر دارای پرونده قضائی و شناسایی هستند، ادامه داد: در این راستا چندین نفر از عوامل کشتار غیرمجاز دام در سطح این شهرستان شناسایی و با همکاری نیروی انتظامی نیز وسایل این متخلفان توقیف و به مراجع قضائی معرفی شد.
وی با اشاره به اینکه امسال ۱۰ مورد کشتار غیر مجاز شناسایی و برخورد لازم انجام شده است، افزود: این افراد تهدید کننده بهداشت و سلامت جامعه هستند.
قریشی با اشاره به افزایش کشتارهای بین جاده‌ای بیان کرد: این افراد خاطی بدون توجه به مخاطرات بهداشتی کشتار غیرمجاز را انجام می‌دهند.
وی گفت: از مردم و مسافرانی که به شهرستان شوشتر ورود پیدا می‌کنند، درخواست می‌شود که برای تهیه گوشت از مراکز مجاز که تحت نظارت کارشناسان اداره دامپزشکی هستند خرید کنند و سلامت خود و خانواده خود را با خرید کشتارهای بین جاده‌ای به خطر نیندازند.