افتتاح ۳۲۰ واحد مسکن مهر در شهرجدید هشتگرد
ایسنا
|
استانها
|
یکشنبه، 22 اسفند 1400 - 09:54
نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: ۳۲۰ واحد مسکن مهر در شهرجدید هشتگرد با حضور مجازی وزرای راه و شهرسازی و کار، تعاون و رفاه اجتماعی به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

ایسنا/البرز نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: ۳۲۰ واحد مسکن مهر در شهرجدید هشتگرد با حضور مجازی وزرای راه و شهرسازی و کار، تعاون و رفاه اجتماعی به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
به گزارش ایسنا، مجتبی عبداللهی در این جلسه که روز یکشنبه 22 اسفند برگزار شد، از روند خوب پیگیری و اجرای طرح ملی نهضت مسکن خبر داد.
وی ادامه داد: اجرای طرح ملی نهضت مسکن باید با بهترین مصالح ساختمانی و همچنین زیرساختهای لازم دنبال شود.
عبداللهی گفت: از وزیر محترم راه و شهرسازی درخواست کردیم که تدابیری اتخاذ نمایند تا زیرساختها و سرانههای مسکن ملی همزمان با ساخت تامین شود.
وی افزود: درصدد هستیم که واحدهای نیمه کاره و تعاونیهای دارای مشکل در مسکن مهر استان را رصد کنیم و با رفع موانع آنها، روند تکمیل را تسریع کنیم.