خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خداحافظی ۳ آرسنالی با این تیم بعد از ناکامی در کسب سهمیه + عکس

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 10:47
آرون رمزی، پتر چک و دنی ولبک در آخرین بازی خانگی‌شان در ورزشگاه امارات با پیراهن آرسنال از هواداران خداحافظی کردند.
آرسنال،تيم،خداحافظي،هواداران،فصل،رمزي،ليگ

آرون رمزی، پتر چک و دنی ولبک در آخرین بازی خانگی‌شان در ورزشگاه امارات با پیراهن آرسنال از هواداران خداحافظی کردند.
به گزارش ایسنا ‌و ‌به نقل از تلگراف، آرسنال در هفته‌ ماقبل پایانی لیگ برتر فوتبال انگلیس برابر برایتون به تساوی یک بر یک رسید تا این تیم هم به مانند منچستریونایتد شانس حضور در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا را از دست بدهد.
آرون رمزی، یکی از بازیکنانی بود که در ۱۷ سالگی به عنوان یک پدیده جوان از کاردیف راهی این تیم لندنی شد، ولی در فصل نقل و انتقالات زمستانی کار انتقال او به یوونتوس به پایان رسید تا او فصل آینده با پیراهن بیانکونری به میدان برود.
رمزی با چشمانی گریان در زمین مسابقه رو به تماشاگران گفت‌: وقتی به آرسنال آمدم کودک بودم و در حال حاضر مانند یک مرد از این تیم می‌روم.
هیچ وقت هواداران آرسنال را فراموش نخواهم کرد چون دوران بسیار خوبی در اینجا داشتم.
پتر چک، دروازه‌بان نامدار هم اعلام کرده که در پایان فصل دستکش‌هایش را آویزان خواهد کرد.
این دروازه‌بان از جمله کسانی بود که دیشب (یک‌شنبه‌) با هواداران تیمش خداحافظی کرد.
بازیکن سوم این تیم دنی ولبک بود که او نیز با خداحافظی از هواداران، خداحافظی خودش را از این تیم اعلام کرد.
آرسنال در نیمه نهایی لیگ اروپا باید پنج‌شنبه شب برابر والنسیا صف‌آرایی کند.
آنها در بازی رفت توانستند ۳ بر یک به پیروزی برسند.
انتهای پیام