خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور و تحویل ۲ میلیون کارت هوشمند ملی به متقاضیان

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 21 اسفند 1400 - 13:53
رئیس سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: از اواخر دی ماه سالجاری تا کنون ۲ میلیون کارت هوشمند ملی صادر و به متقاضیان تحویل شده است.
كشور،كارت،هوشمند،ملي،ثبت،داخلي،بهره

به گزارش خبرگزاری مهر، هاشم کارگر ضمن اعلام این خبر تصریح کرد: در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های دولت مردمی برای خدمتگزاری و خدمات دهی مناسب و بهینه به مردم شریف، خوشبختانه به سرعت در مسیر ایفای تعهدات پیشین خود هستیم و با حمایت‌های وزیر کشور و همت همکاران سازمان، ضمن راه اندازی مجدد تولید کارت هوشمند ملی، برنامه ریزی لازم جهت صدور و ارائه کارت به تمامی متقاضیان کارت هوشمند ملی که در گذشته موفق به تکمیل ثبت نام خویش شده اند و حدود ۱۰ میلیون نفر هستند انجام پذیرفته و انشاالله قبل از پایان نیمه اول سال ۱۴۰۱ آن را دریافت خواهند کرد.
معاون وزیر کشور همچنین افزود: با بسیج توانمندیهای داخلی ضمن بهره گیری از توان و تخصص داخلی کشور، امروز از اندوخته خوبی در فناوری و دانش تولید کارت هوشمند ملی با بالاترین کیفیت ممکن برخوردار شده ایم.
این امر می‌تواند نمونه‌ای از شناخت امکانات، توانمندی‌ها و دانش موجود در کشور جهت تبدیل تهدید به فرصت باشد.
وی گفت: نگاه تحولی به انجام امور و مسائل کشور که از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم می‌باشد، جز و راهبردهای اساسی سازمان ثبت احوال کشور است تا بتوان با بهره وری بیشتر نسبت به انجام تکالیف و وظایف مربوطه اقدام کرد.