کشت چغندر قند در ۲۷۰ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان قزوین آغاز شد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 10:18
قزوین- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: عملیات کشت چغندر قند در سطح ۲۷۰ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان آغاز شده است.

عباس آقا علیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز کشت چغندر قند در ۲۷۰ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان قزوین خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای فصل کاشت تاکنون بیش از ۱۶۰ هکتار چغندرقند کشت شده است.
وی میانگین متوسط عملکرد این محصول را؛ حدود ۵۰ تن در هکتار برآورد کرد.
علیخانی اظهار داشت: امسال با توجه به بارندگیهای مستمر کشت این محصول دیرتر آغاز شده و همچنان ادامه خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین رقمهای کشت شده این محصول در مزارع کشاورزی را؛ دوراتی، ناگونا و پرفکتا ذکر کرد.
آقاعلیخانی خاطر نشان کرد: استفاده از ارقام مناسب چغندر قند، بکارگیری توصیههای کارشناسی در زراعت این محصول و شرایط اقلیمی مناسب در هنگام برداشت باعث کاهش تنفس ریشه و ممانعت از تجزیه قند شده و در بالا رفتن درصد عیار این محصول مؤثر است.