خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۸ مجتمع خدماتی سیستان وبلوچستان آماده خدمت به مسافران نوروزی است

مهر | استان‌ها | شنبه، 21 اسفند 1400 - 10:06
زاهدان- مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ۲۸ مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در استان برای پذیرایی از مسافران نوروزی آماده ارائه خدمت است.
مسافران،رفاهي،نوروزي،خدماتي،نقل،جهت،راهداري،اقامه،بلوچستان،س ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، ایوب کرد اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای انجام سفرهای نوروزی تلاش داریم با ارائه بهترین خدمات میزبان شایسته برای مسافران نوروزی باشیم.
وی افزود: ارائه خدمات متمرکز و مناسب، کاهش اتلاف وقت و فراهم کردن آسایش بیشتر رانندگان و مسافران، جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی در طول جاده‌ها و تمرکز آنها در یک مکان، دسترسی سریع رانندگان و مسافران به خدمات مورد نیاز، کاهش میزان تصادفات جاده‌ای و افزایش ضریب ایمنی تردد در جاده‌ها، ایجاد بستر مناسب جهت اشتغالزایی و فراهم‌سازی امکانات مناسب در جهت گسترش فرهنگ اقامه نماز از جمله اهداف مهم در راه‌اندازی مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: همکاران ما بازدیدهایی از وضعیت نمازخانه، رستوران، سرویس‌های بهداشتی، فروشگاه، فضاسازی مناسب، نظافت عمومی مجتمع‌ها و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی در راستای جلوگیری از شیوع ویروس منحوس کرونا داشتند تا مسافران با خیال آسوده از خدمات آن‌ها بهره‌مند شوند.
وی ادامه داد: نظر به اهمیت عملکرد مجتمع‌های رفاهی بین راهی کارگروه ویژه‌ای از دستگاه‌های نظارتی نظیر اماکن، تعزیرات، استاندارد، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، ستاد اقامه نماز و دانشگاه علوم پزشکی از ۱۵ اسفند ماه با مشارکت این اداره کل تشکیل شده و اقدامات نظارتی خود را آغاز کرده اند، که این نظارت‌ها تا پایان طرح نوروزی به صورت روزانه انجام می‌شود.
کرد تصریح کرد: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۰۷۰ و ۳۰۰۰۱۴۱ جهت دریافت نقطه نظرات، پیشنهادات و شکایت مسافران از مجتمع‌های خدماتی رفاهی پیش‌بینی شده است.