سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

17فقره مجوز ساخت و بهره‌برداری سازه و تأسیسات دریایی در استان هرمزگان صادر شد- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 اسفند 1400 - 09:54
گروه استان‌ها ــ مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون، 17 فقره مجوز ساخت و بهره برداری سازه و تاسیسات دریایی با کاربری‌های مختلف از سوی این اداره کل صادر شده است.
بنادر،دريانوردي،شهيد،هرمزگان،دريايي،اطلاعات،رجايي،محمدي،ادار ...

علی رضا محمدی کرجی‌ران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباساظهار داشت: نظارت بر 2 هزار و 238 کیلومتر طول نوار ساحلی استان هرمزگان بانضمام 14 جزیره و 74 سکو نفتی به صورت مستمر یکی از وظایف مهم اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان است.
وی افزود: در همین زمینه و در راستای نظارت بر ساخت و بهره برداری از 330 فقره سازه و مستحدثات دریایی، امسال 17 مورد مجوز ساخت و بهره برداری سازه و تأسیسات دریایی صادر شد.
محمدی کرجی ران گفت: بررسی انطباق طرح‌های استانی با مطالعات مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان ICZM، تشکیل کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان با حضور استاندار و سایر ادارات استانی دیگر اقدام مهم این اداره کل بود.
وی تصریح کرد: ما در سال جاری عملیات هیدروگرافی 11 هزار و 740 کیلومتر در 13 بندرگاه به منظور تامین ایمنی تردد دریانوردی را نیز انجام دادیم و بررسی‌های لازم در این زمینه انجام شده است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی از دیگر اقدامات انجام شده در 11 ماهه سال جاری به نصب و راه اندازی 3 ایستگاه جزو مدسنجی در بنادر شهید رجایی، لنگه و شهید ذاکری قشم و همچنین 2 دستگاه بویه موج نگار در آبهای جزایر قشم و کیش در راستای پایش نوسانات تراز سطح آب و بهرگیری از آن در عملیات دریایی و بندری و در نهایت تامین ایمنی تردد دریانوردی اشاره کرد.
محمدی کرجی ران گفت: نصب هشت دستگاه بنچ مارک‌های ماندگار در مجتمع بندری شهید رجایی ، بندر شهید ذاکری و بندرلنگه به منظور تدقیق تراز سنجی در بخش خشکی و دریایی، استقرار سامانه اطلاعات مکانی GIS، انجام پروژه نقشه برداری، تهیه و تکمیل اطلاعات مکانی و توصیفی کلیه مستحدثات بنادر هرمزگان و بارگذاری اطلاعات در سامانه یکپارچه اطلاعات بنادر و دریانوردی در محیط GIS و تهیه شناسنامه بنادر بخش دیگری از فعالیت‌های انجام شده در اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان بوده است.
انتهای پیام/864/س