خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسلامی: هرگز اجازه نخواهیم داد به ایران اتهام بزنند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 21 اسفند 1400 - 09:29
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی نمی‌تواند با نفوذ و ارتباطات سیاسی، روابط ما را خارج از چارچوب خارج کند.
آژانس،سفر،انرژي،تهران،اتمي،اسلامي

اسلامی در همایش روز ملی راهیان نور گفت:سفر اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران در راستای تعامل متقابل بود.
تلاش ما این است که هرگز اجازه ندهیم دشمن با شیطنت و نفوذ صهیونیست‌ها به ایران اتهام بزنند.
به گفته اسلامی مقررات و روابط ما فنی و حرفه ای است و نفوذ ، ارتباط و تاثیر سیاسی نمی‌تواند روابط ما را از چارچوب قوانین و مقررات آژانس خارج کند.
اشاره اسلامی به دیدار نفتالی بنت نخست وزیر رژیم‌صهیونیستی پیش از سفر رافائل گروسی رئیس آژانس بین‌المللی انرژی به تهران بود.
در حالی که مذاکرات وین روز‌های آخرخود را پشت سر می‌گذارد، نخست وزیر رژیم صهیونسیتی پیش از سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران با وی در مورد مذاکرات وین دیدار کرد تا آخرین تلاش‌های خود را برای جلوگیری از شکل‌گیری هرگونه توافق احتمالی با ایران، صورت داده باشد.
سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس در سفر گروسی به تهران با هدف حل و فصل موضوعات توافق کردند، در ادامه همکاری خود همانطوری که در بیانیه مشترک مورخ ۵ شهریور ۱۳۹۹ (۲۶ اوت ۲۰۲۰) بیان شده است، همکاری‌ها و گفت‌وگو‌های بین خود را فارغ از حواشی سیاسی سرعت بخشیده و تقویت کنند.