خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر کشور: دولت از فعالیت واحدهای دانش بنیان حمایت می‌کند- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 اسفند 1400 - 09:13
گروه استانها_وزیر کشور با اشاره به اهمیت فعالیت شرکت‌ها و واحدهای دانش بنیان گفت: دولت از فعالیت واحدهای دانش بنیان حمایت و مشکلات آنان را رفع می کند.
صنعتي،وحيدي،بازديد،شهرستان،رفع،مسائل،استان،باغداران،نكا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نکا، احمد وحیدی عصر دیروز در بازدید از شهرک‌های صنعتی نکا اظهار داشت: شرق استان مازندران دارای ظرفیت‌های فراوانی در زمینه صنعت و فعالیت شهرک‌های صنعتی است و در این راستا به دنبال شناسایی بیشتر پتانسیل‌ها و رفع موانع تولید هستیم.
وی افزود: در بازدید از برخی کارخانه و واحدهای تولیدی، تعدادی فعال بودند اما ظرفیتشان کامل نبود و برخی دیگر نیز نیازمند تهیه مواد اولیه برای تولید محصول هستند.
وحیدی گفت: برای توسعه شهرکهای صنعتی باید ابتدا نیاز واحدها شناسایی و نسبت به رفع موانع اقدام شود که از بخش خصوصی نیز برای سرمایه گذاری دربخش های مختلف دعوت می کنیم تا شاهد رشد و توسعه فعالیتها در استان و منطقه صنعتی باشیم.
وی ادامه داد: در دیدار با کشاورزان و باغداران این شهرستان ، برای 40هزار تن مرکبات ابهاماتی در زمینه قیمت داشتند و پیشنهاد خرید توسط تعاونی روستایی را دادند که از رئیس سازمان تعاونی روستایی درخواست کردیم محصولات را با قیمت مناسب خریداری کند تا مشکلات باغداران رفع شود.
وی تصریح کرد: در بازدید از واحد تولیدی سازه های ساختمانی که کاری دانش بنیان است فعالیت خوبی اقدام شد عوامل آن حاضر هستند بدون درخواست وجهی دانش آن را دراختیار علاقمندان قرار دهند.
وحیدی بیان کرد: در جلسه شورای اداری شهرستان نیز مسائل بیمارستان، راه، تسهیل روند صادرات بحث شد که بخشی از این مسائل در شهرستان و استان، وب خشی نیز در وزارتخانه‌های مربوطه پیگیری می شود تا شاهد حل مسائل و مشکلات باشیم.
انتهای پیام/ی