افتتاح نمایشگاه امام زمان شناسی در کرج
البرز - مدیر مجتمع بین المللی مهدیون کرج از افتتاح نمایشگاه امام زمان شناسی در این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود شفیق عصر پنجشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: دو بخش از این نمایشگاه برای اولین بار و در قالبی بی نظیر در البرز همزمان با شب نیمه شعبان افتتاح میشود.
وی با تاکید بر اینکه محوریت کارها به جهت معرفتی است، ادامه داد: برپایی نمایشگاه کربلا به ما برای کسب تجربه بسیار کمک کرد و توانستیم در اندیشکده ندبه بار معرفتی بسیار خوبی را ایجاد کنیم تا برای مخاطب جا بیفتد.
مدیر مجتمع بین المللی مهدیون کرج از جمله فعالیتهای مجتمع مهدیون را در خصوص نمایشگاه کربلا، نامه حضرت عباس (ع)، حضرت ام البنین (س)، تألیف و چاپ کتاب چادرسوخته از وقایع ظهر عاشورا به بعد و نقاشی ۴۰ تابلو روایتی و تهیه کلیپ از این تابلوها به چهار زابن فارسی، عربی، انگلیسی و اردو برشمرد.
وی بیان کرد: تمامی فعالیت و کارهای گذشته در اندیشکده ندبه به نوعی جمع آوری شده و در این اندیشکده سیر تاریخی و بیانی که در دعای ندبه وجود دارد و اتفاقاتی که در تاریخ افتاده به صورت تجسمی و هنری پیاده سازی شده است.
شفیق تصریح کرد: تمامی روند برپایی و سیر تاریخی اندیشکده به همت مشاوران مذهبی و انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و استناد به اسناد تاریخی و روایی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این اندیشکده به بررسی تشابهات بین ۳۸ پیامبر الهی و امام زمان (ع) پرداختیم و همگی ما به این موضوع معتقد هستیم که حضرت ولی عصر (عج) وارث انبیا هستند و در همین راستا تمامی تشابهات را بررسی کردیم.
مدیر مجتمع بین المللی مهدیون کرج متذکر شد: این مراسم در شب نیمه شعبان ساعت ۱۹ با سخنرانی شخصیتهای برون مرزی همچون آیت اله زارعان معاون امور بین الملل جهانی اهل بیت و با حضور مهمان ویژه اقای ساداتی فر، دستیار وزیر کشور و سر کنسول سابق ایران در نجف برگزار میشود که بنا به پیشنهاد ایشان به دنبال برپایی نمایشگاه در دیگر کشورها هستیم تا همگان بتوانند نهایت بهره مندی از این نمایشگاه را داشته باشند.
اندیشکده ندبه همزمان با شب نیمه شعبان افتتاح میشود
الهه سادات بهشتی در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص راه اندازی نمایشگاه امام زمان شناسی به نام اندیشکده ندبه اظهار کرد: اندیشکده ندبه به این دلیل راه اندازی شد که تفکر ما بر روی ادعیه و به ویژه دعای ندبه باشد و تنها به این دعاها به صور عربی نپردازیم و در معنای آنها تفکر کنیم و به همین دلیل در سال ۱۴۰۰ پروپوزال اولیه کار توسط این جانب نوشته شد و این در حالی است که چندین سال قبل تر امام صادق (ع) خط سیر تاریخی رهایی از سرگردانی را از حمد الهی تا نزول پیامبران و علت خلق هستی را در قالب دعا برای ما ترسیم کردند.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در ۷ بخش برگزار میشود، بیان کرد: دو قسمت از اندیشکده ندبه همزمان با شب نیمه شعبان افتتاح و رونمایی میشود و ۵ بخش دیگر در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری میرسد که با انجام هماهنگیهای لازم به کربلا در ماه محرم برده میشود.
پژوهشگر و ایده پرداز نمایشگاههای تجسمی معرفتی مهدیون مهمترین هدف از رونمایی از این اندیشکده را در خصوص سوالات و شبهات مرسومدر بین مردم برشمرد و تصریح کرد: متأسفانه ما راه اصلی را گم کرده ایم و سوالاتی در ذهنها ایجاد میشود که مختص به شیعه نیست و تمام دنیا و ادیان را شامل میشود و باید به دنبال راه چاره باشیم.
وی در خصوص اندیشکده ندبه خاطرنشان کرد: در این اندیشکده به وجوه اشتراک بین امام زمان (عج) و پیامبرانی که دسترسی به زندگینامه شون داشتیم پرداختیم.
بهشتی اساس کار مهدیون را معرفت بخشی تجسمی خواند و گفت: درک موضوعات دینی و اعتقادی از طریق هنرهای تجسمی راحت تر و دلنشین و قابل درک تر است و تمامی این روایتها رد قالب دیداری و هضم بصری با ماکت و مجسمه ماندگار تر است.
وی با اشاره به انجام سیاه نماییهایی که دشمنان در فضای رسانه انجام میدهند اظهار کرد: متأسفانه بسیاری از ابر رسانهها به دنبال این هستند که چهرهی زیبای دین را با سیاه نمایی خراب کنند و ما به دنبال این هستیم که در حد توان و بدون اعجاز شبهاتی که در این زمینه وجود دارد را از بین ببریم.
پژوهشگر و ایده پرداز نمایشگاههای تجسمی معرفتی مهدیون ادامه داد: باید برای جوانان و بشریت حقیقت را بیان و روشن کرد و باید بگوییم که گوش به دهان هر رسانهای نباید داد و اول از همه در مطرح شدن سوال و شبههای که به وجود می اید به قران و احادیث مراجعه کنیم و به سراغ صفحات مجازی که از طرف دشمنان اسلام و مسلمین حمایت میشوند نرویم و امیدواریم بتوانیم جدایی که بین دین و سیاست افتاده را از بین ببریم و با دین واگاهی و توان بیشتر این جدایی را به وصل تبدیل کنیم.
وی متذکر شد: ما امروز اگر مورد توجه و عنایت امام زمان (عج) نباشیم دچار خسران میشویم و به دلیل اینکه به سراغ فضای مجازی رفته ایم از حقیقت جا مانده ایم و در روضهها و سیاست باید جوانان وارد شوند و کلام مطهر را گوش کنند.