خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

350 اثر به جشنواره حرکت ارسال شد- اخبار آذربایجان غربی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 19 اسفند 1400 - 16:54
گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای آذربایجان غربی گفت: امسال ٣5� اثر در این جشنواره مشارکت کرده‌اند که ٢٩ اثر آن به عنوان آثار برتر در اختیار وزارت علوم قرار گرفته که چهار اثر برتر سهم استانی است.
جشنواره،فني،عنوان،برتر،حركت،علمي،دانشگاه،اروميه،ارسال

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، سیروس یوسفی امروز در نشست خبری اختتامیه جشنواره حرکت اظهارداشت: چهارمین دوره جشنواره حرکت و با هدف استعداد‌یابی انجمن‌های علمی در بین دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کل کشور 17 مرداد سال جاری به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در ارومیه آغاز شد.
وی افزود: در سال گذشته در سومین جشنواره حرکت 293 اثر از کل دانشگاه‌ رئیس دانشگاه فنی وحر‌فه‌ای آذربایجان‌غربی‌های فنی کشور به وزارت علوم ارسال شد که 6 اثر به رتبه برتر دست یافتند و یک اثر نیز در بخش انجمن‌های علمی کامپیوتر از دانشگاه فنی وحرفه‌ای آذربایجان‌غربی حائز رتبه اول شد.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه‌ای آذربایجان‌غربی عنوان کرد: امسال نیز٣5� اثر در این جشنواره مشارکت کرده‌اند که ٢٩ اثر آن به عنوان آثار برتر در اختیار وزارت علوم قرار گرفته که چهار اثر برتر سهم استانی است.
وی محورهای جشنواره را بخش ویژه، اختراع، کتاب، نشریه و غیره عنوان کرد و گفت: این جشنواره از سوی دانشجویان برای خود دانشجویان است که از دستاوردهای دیپلماسی علمی در کشور محسوب می‌شود.
یوسفی عنوان کرد: مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره حرکت نیز یکشنبه هفته آینده با حضور مسئولان ارشد کشوری و استانی در ارومیه برگزار می‌شود.
وی با اشاره به رشد ارسال و حضور داوران 20 درصد افزایش داشته است، تاکید کرد: 6١ استاد و مشاور علمی در این جشنواره مشارکت دارند و دانشکده م‌های شیراز ، گیلان و مشهد جزو مراکز فعال دانشگاهی برای ارسال آثار و برتر هستند.
دبیر قرارگاه گام دوم انقلاب در استان آذربایجان‌غربی هم در این نشست عنوان کرد: یکی از محور‌های مهم در بیانیه گام دوم انقلاب، علم و پژوهش است بنابراین این بیانیه یک وظیفه انقلابی برعهده همه می‌گذارد که باید به ابعاد مختلف آن توجه شود.
محمدی حسینی عنوان کرد: متاسفانه آدربابجان‌غربی جزو استان‌هایی است که در عرصه علم و دانش عقب مانده و مسئولان نیز در این زمینه و بدای توسعه آن مغفول مانده‌اند بنابراین اینگونه جشنواره‌ها باعث توسعه استان در تمامی حوزه‌های علم، دانش و صنعت شود.
انتهای پیام/ش