خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انسداد محور هراز/ سقوط سنگ در کندوان حادثه آفرید

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 اسفند 1400 - 14:12
ساری- رئیس پلیس راه مازندران از انسداد محور هراز به دلیل ایمن سازی و انجام عملیات کارگاه جاده ای خبر داد و گفت: این مسیر تا اطلاع بعدی مسدود است.
سرهنگ،تردد،مازندران،محور،تاب،پليس،استان،جهان،كندوان،باختند

سرهنگ به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ یدالله جهان تاب گفت: محور هراز از ساعت ظهر پنجشنبه تا اطلاع بعدی به دلیل و ایمن‌سازی مسیر و انجام عملیات کارگاه جاده‌ای در هر دو مسیر رفت و برگشت مسدود شد و رانندگانی که قصد تردد از این محور را دارند، می‌توانند از محور جایگزین سوادکوه و کندوان استفاده کنند.
به گفته سرهنگ جهان تاب رانندگان برای تردد در محورهای کوهستانی حتماً تجهیزات زمستانه از جمله زنجیر چرخ، چراغ مه شکن، پتو، غذای گرم و سوخت به اندازه کافی به همراه داشته باشند و از عجله، شتاب بی مورد و حرکات مخاطره آمیز بپرهیزند.
رئیس پلیس راه استان مازندران گفت: همچنین ر اثر سقوط سنگ بر روی خودروی سواری پژو پارس، که در حال تردد در محور کندوان محدوده سیاه بیشه بود ۲ نفر جان باختند.
سرهنگ جهان تاب افزود: در این حادثه پدر خانواده و پسر ۷ ساله‌اش در دم جان باختند و مادر و دختر خانواده مصدوم و برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.
رئیس پلیس راه استان مازندران تاکید کرد: با توجه به وضعیت جوی و احتمال ریزش سنگ از کوه، رانندگان از تردد بی مورد در جاده‌ها خودداری کنند و به هیچ عنوان در حاشیه جاده‌های کوهستانی توقف نکنند.
مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.
مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که سه جاده چالوس، هر