خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ منطقه ویژه اقتصادی استان سمنان در دست ساخت است

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 بهمن 1397 - 13:44
سمنان - استاندار سمنان بابیان اینکه برای رونق صادرات سه منطقه ویژه اقتصادی در استان ساخته می‌شود، گفت: این مناطق در شهرهای سمنان، گرمسار و دامغان برنامه‌ریزی‌شده است.
گمرك،سمنان،اقتصادي،كشور،بابيان،صادرات،توسعه،رونق،كالا،ابراز

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر ظهر یک‌شنبه در دیدار با مدیر کل گمرک استان سمنان به مناسبت روز گمرک در محل سالن غدیر استانداری ضمن بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه اقتصادی می‌توان در این استان مشاهده کرد، ابراز داشت: برای توسعه صادرات و رونق اقتصادی، هم‌اکنون سه منطقه ویژه اقتصادی در سمنان، گرمسار و دامغان در حال ساخت است.
وی بابیان اینکه تسهیل گمرک برای تولیدکنندگان و واردکنندگان کالا در استان سمنان می‌تواند زمینه توسعه بازار هدف صادرات را فراهم کند، اضافه کرد: وجود برخی قوانین دست و پاگیر و سخت‌گیری‌های بی مورد تنها مانع برای رونق اقتصادی ایجاد می‌کند که این‌گونه موارد باید برطرف شود.
استاندار سمنان ضمن بیان اینکه با توجه به شرایط اقتصادی کشور، گمرک می‌بایست در مبادی غیر رسمی و بازارچه‌های محلی حضور جدی‌تری داشته باشد، ابراز داشت: با توجه به اینکه نظارت مستمر بر ورود و خروج کالا از مصادیق قاچاق پیشگیری می‌کند لذا این امر باید دردستور کار گمرک واقع شود.
آشناگر بابیان اینکه بخش مهمی از سلامت سیستم اداری و تجاری کشور بر دوش کمرگ قرار دارد، تصریح کرد: نظارت بر ورود و خروج کالا از مبادی رسمی کشور می‌تواند تضمینی بر صحت و سلامت تجارت و اقتصاد کشور قلمداد شود.
وی بابیان اینکه گمرک شغل حساس و دقیقی است، اضافه کرد: با به‌کارگیری سامانه‌های نوین نظارتی انتظار می‌رود به زودی شاهد توسعه رونق صادرات و واردات در کشور باشیم.
استاندار سمنان بابیان اینکه ارتقای کیفیت بسته‌بندی مطلوب و مناسب برای توسعه صادرات باید در دستور کار قرار گیرد، ابراز داشت: نبود استانداردهای لازم در شرایط حساس کنونی می‌تواند نقش ایران را در بازارهای جهانی و مراوردات تجاری با همسایگان خود کم رنگ کند که در این بین ضرر آن متحمل بخش تولید کننده خواهد شد.
آشناگر اضافه کرد: با توجه به نفوذ معنوی و سیاسی ایران در کشورهای همجوار می‌بایست برای ارتقای بسته‌بندی‌های تجاری ضرورت‌های لازم به کار گرفته شود.