خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتصال دانشگاه و صنعت گره گشای موانع ایجاد اشتغال است

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 19 اسفند 1400 - 08:54
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: در استان نیازمند یک همت جدی برای تقویت روحیه و فرهنگ کارآفرینی هستیم و لازمه آن، عمل کردن سرمایه گذاران بومی به مسئولیت اجتماعی خود نسبت به شهر و دیارشان است.
اشتغال،بلوچستان،سيستان،آرامش،گردشگري،اجتماعي،دست،سراوان،جهش، ...

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: در استان نیازمند یک همت جدی برای تقویت روحیه و فرهنگ کارآفرینی هستیم و لازمه آن، عمل کردن سرمایه گذاران بومی به مسئولیت اجتماعی خود نسبت به شهر و دیارشان است.
به گزارش ایسنا؛ حامد آرامش در جلسه کمیته تخصصی اشتغال سراوان اظهار داشت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زیرساخت و بستر سازی مناسب در سیستان و بلوچستان فراهم است و می بایست از سرمایه گذار تا مسئولان همه دست در دست هم به رونق و جهش اقتصاد و اشتغال منطقه کمک کنیم.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ تعهد اشتغال سیستان و بلوچستان ، ۲۸ هزار نفر است که با هماهنگی و همراهی دستگاه های وظیفه مدار و نخبگان و معتمدین با بهره گیری از ظرفیت های فراوان دست یافتنی است.
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال سیستان و بلوچستان ادامه داد: یکی از خلأ های بزرگ حوزه اشتغال شهرستان سراوان نبود مراکز مشاوره کسب و کار است که می بایست از ظرفیت دانشگاه ها، مراکز رشد و خلاق استفاده کرد.
آرامش گفت: اتصال دانشگاه، صنعت و بازار می تواند گره گشای بسیاری از موضوعات و موانع بر سر راه اشتغال باشد ‌.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: یکی از اولویت ها و محورهای مهم در دولت مردمی سیزدهم، موضوع اشتغال است و باید برای تحقق این هدف تلاش مضاعف انجام داد.
وی افزود: در سیستان و بلوچستان اشتغال زایی باید طرح محور و بدون اتکا به منابع بانکی صرف باشد.
آرامش به اهمیت حوزه گردشگری در جهش اقتصاد و اشتغال استان اشاره کرد و اظهار داشت: با ورود هر گردشگر بین ۳ تا ۵ نفر اشتغالزایی می شود و سیستان و بلوچستان می تواند از این فرصت در قالب گردشگری تاریخی، اکوتوریسم و گردشگری پزشکی نهایت استفاده را ببرد.