خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه ریزی ساخت ۲ شهر در سواحل مکران

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 18 اسفند 1400 - 19:47
وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای ساخت ۲ شهر در سواحل مکران خبر داد.
قاسمي،شهر،كشور،مكران

قاسمی خبر داد
رستم قاسمی گفت: برای توسعه سواحل مکران نیاز به سکونت حداقل ۲ میلیون نفر در این نواحی است که این انتقال جمعیت امکان پذیر است.
در همین راستا ۲ شهر را طراحی کرده‌ایم که در حال ساخت آن‌ها هستیم، یکی شهر بریس و دومی هم شهر مکران که کار‌های خوبی به لحاظ زیرساختی در این زمینه انجام شده است.
به گفته وزیر راه و شهرسازی در سال ۱۴۰۱ باید برای به‌روز کردن تجهیزات مورد نیاز در حوزه بنادر فعالیت جدی انجام شود.
ظرفیت تخلیه و بارگیری ۶، ۷ میلیون TEU در کشور را داریم، ولی به سبب فرسوده بودن تجهیزات، فعلا امکان این میزان تخلیه و بارگیری در بنادر کشور وجود ندارد.
صادرات حدود ۲۵ میلیون تن سنگ آهن از روسیه به هند انجام می شود و به گفته قاسمی اگر بتوانیم نیمی از این میزان صادرات کالای روسیه به هند را هم از طریق ترانزیت و به صورت ریلی حمل کنیم و مشکلات مربوط به پسکرانه‌هایمان را حل کنیم، سالیانه ۶، ۷ میلیارد دلار فقط از این طریق درآمد برای کشور کسب خواهیم کرد.