خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی ۱۶ زندانی جرائم غیر عمد در زندانهای کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 18 اسفند 1400 - 17:31
همزمان با ایام مبارک شعبانیه ۱۶ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و محکومین مالی از زندان‌های کهگیلویه وبویراحمد آزاد شدند.
نيكوكاران،خيرين،مالي،غيرعمد،شكات،محكومين

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد همزمان با ایام مبارک شعبانیه ۱۶ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و محکومین مالی از زندان‌های کهگیلویه وبویراحمد آزاد شدند.
منصور بیژنی، مدیر کل زندان های استان کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم افزود: با همکاری مراجع قضایی ،خیرین و نیکوکاران و شکات به مناسبت ایام خجسته شعبانیه تعداد ۱۶ نفر از محکومین مالی غیر عمد که مبلغ بدهی آنان بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است از زندان آزاد و به کانون خانواده بازگشته اند.
وی اظهارکرد: جهت آزادی این تعداد از زندانیان مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان بوه که از محل کمکهای خیرین و نیکوکاران و اعطاء تسهیلات و مابقی از محل آورده زندانی و گذشت شکات تأمین شد.
مدیر کل زندان های استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از آنجائیکه ستاد دیه یک موسسه خیریه غیرتجاری و غیرانتفاعی است، از مسئولان و خیرین نوع‌دوست و نیکوکاران می خواهم تا در آستانه سال جدید این ستاد مردم نهاد را در آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و مالی بیش از پیش یاری نمایند.
بیژنی بیان کرد: هم اکنون ۲۴۰ زندانی جرایم غیرعمد و محکومین مالی در زندان‌های استان بسر می برند که منتظر کمکهای خیرخواهانه خیرین و نیکوکاران و گذشت شکات می باشند.
انتهای پیام