خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهای نفت خام از ۱۳۰ دلار گذشت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 18 اسفند 1400 - 09:41
قیمت نفت در پی اعلام تحریم نفتی آمریکا علیه روسیه افزایش یافت.
نفت،افزايش،روسيه،دلار،آمريكا،بشكه،واردات

بهای معاملات آتی نفت برنت پس از جهش ۳.۹ درصدی در روز گذشته، ۲.۱۷ دلار یا ۱.۷ درصد افزایش یافت و به ۱۳۰.۱۵ دلار در هر بشکه رسید.
به گزارش رویترز، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز پس از افزایش ۳.۶ درصدی در روز سه شنبه، ۱.۵۷ دلار یا ۱.۳ درصد افزایش یافت و به ۱۲۵.۲۷ دلار در هر بشکه رسید.
جو بایدن، رئیس‌ جمهور آمریکا دیشب ممنوعیت فوری واردات نفت، گاز و زغال سنگ از روسیه را اعلام کرد و انگلیس نیز گفت که واردات نفت روسیه را تا پایان سال ۲۰۲۲ به تدریج متوقف می‌کند.
روسیه دومین صادرکننده بزرگ نفت خام در جهان است.
پس از آغاز درگیری‌ها بین این کشور و اوکراین، قیمت نفت بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است.
به گفته تحلیلگران، ترس از اختلال بیشتر در عرضه نفت در بحبوحه تشدید تحریم‌ها علیه مسکو، خرید را افزایش داده است.
از سوی دیگر، ممنوعیت واردات نفت روسیه به آمریکا و برنامه انگلیس برای حذف تدریجی آن تا پایان امسال، نگرانی‌ها در مورد کاهش عرضه جهانی را افزایش داده است.
تحلیلگران شرکت مشاوره ریستاد انرژی مستقر در اسلو دیروز گفته‌اند که اگر اروپا و آمریکا واردات نفت روسیه را ممنوع کنند، قیمت جهانی نفت ممکن است تا ۲۰۰ دلار در هر بشکه افزایش یابد.
معاون نخست وزیر روسیه نیز گفت که اقدام آمریکا برای تحریم نفتی روسیه «پیامد‌های فاجعه باری» به دنبال خواهد داشت و پیش بینی کرد که قیمت نفت به ۳۰۰ دلار در هر بشکه افزایش پیدا کند.