خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت‌الله نورمفیدی: اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی را نباید وارد حیطه خدمت به مردم کرد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 21:55
نماینده ولی فقیه در گلستان گفت:یک اصولگرا و اصلاح طلب زمانی که وارد حیطه کاری و خدمت به مردم می‌شود باید این مسائل حزبی را وارد کار خود نکند و به بهترین شکل خدمت کند، این مبنا هم به نفع اصولگرا و هم به نفع اصلاح طلب است.
طلب،اصلاح،حرف،اصولگرا،وحدت،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی امشب در دیدار با اعضای خانه احزاب استان گلستان اظهار داشت: در این 40 سال که از انقلاب می‌گذرد تندروی‌های زیادی از چپ و راست، اصول‌گرا و اصلاح طلب دیدم و با اطمینان می‌گویم این تندروی‌ها دوام ندارد و تمام خواهد شد.
وی افزود: تندروهای اصول‌گرا و تندروهای اصلاح طلب هردوی آن‌ها به شکلی منزوی شده‌اند و اگر نشده‌اند به زودی منزوی می‌شوند.
نورمفیدی خاطرنشان کرد: من طرفدار حرف حساب، حرف حق و منطقی هستم.
خواه این حرف را یک اصولگرا و خواه یک اصلاح طلب بگوید، فرقی نمی‌کند.
وی ادامه داد: در همایش‌ها و نشست‌های شیعه و سنی نیز همیشه می‌گویم وحدت با شعار درست نمی‌شود؛ وحدت مبانی دارد که اگر به آن پایبند باشیم وحدت عملی می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان یکی از مشکلات بزرگ در این استان را تهمت و تخریب یکدیگر دانست و گفت: بارها گفتم اگر با هم اختلاف سلیقه داریم همدیگر را خراب نکنیم و تهمت نزنیم.
اگر اختلاف سلیقه داریم حرف خودمان را بزنیم نه این که غیبت و توهین کنیم.
وی عنوان کرد: یک اصولگرا و اصلاح طلب زمانی که وارد حیطه کاری و خدمت به مردم می‌شود باید این مسائل حزبی را وارد کار خود نکند و به بهترین شکل خدمت کند، این مبنا هم به نفع اصولگرا و هم به نفع اصلاح طلب است.
انتهای پیام/ح