خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت مسی به بارسلونا کلید خورد

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 17 اسفند 1400 - 09:47
رسانه اسپانیایی مدعی شد فوق ستاره آرژانتینی می خواهد تابستان از پاریس جدا شود و به بارسلونا برگردد.
مسي،بارسلونا،باشگاه،فصل،نارضايتي،قرارداد،پاريسي،پاري

به گزارش مشرق، نشریه «Okdiario» اسپانیا در ادعایی بزرگ و جنجالی از نارضایتی لیونل مسی در پاری سن ژرمن و مذاکراتش برای بازگشت به بارسلونا خبر داد.
رسانه اسپانیایی نوشت: لئو مسی پس از چند ماه ناامیدکننده در پاری سن ژرمن تصمیم گرفت به بارسلونا بازگردد.
این بازیکن آرژانتینی مذاکرات خود را با خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا آغاز کرده تا پس از نارضایتی اش در پاریس، به هدف خود برای پوشیدن دوباره پیراهن بارسا دست یابد.
رئیس باشگاه از درخواست دارنده هفت توپ طلا، که مایل به امضای قرارداد برای دو فصل آینده است، استقبال کرده است، اگرچه او باید کاهش قابل توجهی از دستمزد فعلی خود بپذیرد.
فوق ستاره آرژانتینی تابستان گذشته برای سه فصل با باشگاه پاریسی قرارداد امضا کرد.
البته دو فصل آن رسمی است در حالی که فصل سوم اختیاری است.
در مجموع این قرارداد مسی ۱۱۰ میلیون یورو به دست می آورد.
این بازیکن می خواهد در تابستان امسال پس از اینکه جایگاه خود را در تیم پیدا نکرده با باشگاه پاریسی مذاکره کند.
مسی به دنبال جدایی با توافق تا بتواند بدون هیچ هزینه ای از این تیم خارج شود.
نه مسی و نه خانواده اش پس از گذراندن بیشتر مدت اقامت خود در یک هتل از در پاریس راضی نیستند.
سفرهای خانوادگی مداوم به بارسلونا در این مدت یکی از دلایل نارضایتی مسی از زندگی در فرانسه است.