خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۸۰ فقره تسهیلات مسکن به ایثارگران ایلام پرداخت شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 اسفند 1400 - 09:24
ایلام-مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام گفت: در سال جاری ۵۸۰ فقره تسهیلات مسکن به ایثارگران ایلام پرداخت شده است.
بنياد،شهيد،مسكن،درصد،ايثارگران

جمال اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حوزه بنیاد شهید در بخش‌های مختلفی از جمله فرهنگی، آموزشی، سلامت و درمان به ایثارگران خدمات ارائه می‌شود.
وی افزود: همچنین در بخش مسکن نیز معمولاً در قالب تسهیلات مسکن و یا زمین به ایثارگران خدمات ارائه می‌شود.
اسدی بیان کرد: یک هزار و ۸۵۰ نفر هم اکنون واجد شرایط تسهیلات مسکن هستند، امسال ۸۹۰ فقره وام مسکن به استان تخصیص پیدا کرده است که حدود ۵۸۰ فقره جذب شده است.
وی عنوان کرد: در قالب برنامه ششم توسعه تمامی رزمندگان فاقد مدارک بالینی به شرط تایید کمیسیون‌های پزشکی یگان‌های مربوطه پرونده آنها اگر به بنیاد شهید ارسال شود موظف هستیم حداقل ۵ درصد جانبازی برای آنها لحاظ کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام تصریح کرد: آنچه که تاکنون به بنیاد شهید استان رسیده یک هزار و ۱۰۰ پرونده است که از این تعداد نزدیک ۵۲۰ پرونده از آنها تعیین درصد شده‌اند و خدمات دریافت می‌کنند.
وی گفت: مابقی هم در مرحله تعیین درصد هستند که تا پایان سال ۱۴۰۰ این افراد نیز تعیین درصد خواهند شد.