خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت سه بیمار کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد طی ۲۴ ساعت گذشته

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 اسفند 1400 - 08:53
یاسوج- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از فوت سه بیمار کرونایی در استان کهگیلویه و بویراحمد طی 24 ساعت گذشته خبرداد.
نفر،كهگيلويه،بويراحمد،كرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد غلام نژاد گفت: متأسفانه با فوت ۳ بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار قربانیان این بیماری در کهگیلویه و بویراحمد به هزار و ۸۶ نفر افزایش یافت.
وی افزود: هم اکنون ۱۳۱ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری می‌باشند که ۶۷ نفر مبتلای قطعی و ۱۸ نفر از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
غلام نژاد اضافه کرد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد ۹۲ هزار و ۷۰۴ نفر بهبود یافته گزارش شده است.
وی با اشاره به آزمایش‌های انجام شده در این مدت ادامه داد: از ۳۲۹ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان شامل تست‌های PCR و رپید، حدود ۵۱ درصد موارد مثبت بودند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مردم کهگیلویه و بویراحمد توصیه کرد: دستورالعمل‌های بهداشتی پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا باید حتی پس از واکسیناسیون رعایت شود.