خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشتارگاه‌های دام لرستان در تمام ایام نوروز فعال است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 16 اسفند 1400 - 23:13
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: کشتارگاه‌های دام لرستان در تمام ایام نوروز فعال است.
دام،استان،زبردست،نوروز،طيور،دامپزشكي،ايام،بهداشتي

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی استان گفت: کشتارگاه‌های دام لرستان در تمام ایام نوروز فعال است.
مصطفی زبردست در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان در استان با حضور ۱۶ تیم بازرسی آغاز شد.
وی بیان کرد: در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بر اساس نیاز جامعه حجم کشتارها در حوزه دام و طیور در استان افزایش می یابد.
زبردست اضافه کرد: در این راستا دامپزشکی براساس وظایف تعریف شده در ۲ حوزه حلیت و طهارت کشتار دام و نظارت‌های بهداشتی در ۱۰ واحد کشتارگاهی دام و ۱۰ واحد کشتارگاهی طیور با حضور ناظران شرعی و بهداشتی نظارت‌های گسترده دارد.
زبردست ادامه داد: براساس برنامه ریزی های انجام شده در تمام ایام نوروز کشتارگاه های دام فعال است.
وی عنوان کرد: در راستای نظارت بر بازار استان با همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی مربوطه ۱۶ تیم ثابت و سیار با حضور ۴۸ نفر در ۲ شیفت صبح و عصر فعال هستند.
مدیرکل دامپزشکی لرستان با بیان اینکه شماره چهار رقمی ۱۹۱۲ گزارشات مردمی را ثبت می‌کند، اضافه کرد: این طرح از ۱۴ اسفندماه جاری تا ۱۶ اردیبهشت ماه سال آینده در استان اجرا می‌شود.
زبردست یادآور شد: هم استانی‌ها از هرگونه خرید دام و طیور بصورت زنده خودداری کنند و به برچسب‌های بسته‌بندی‌ها دقت کنند.
این مسئول گفت: بسته بندی مرغ تا ۷۲ ساعت و گوشت گاو پنج روز و گوشت گوسفند و بز تا سه روز از زمان بسته بندی مهلت مصرف دارند.
انتهای پیام