خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا: زمان آن رسیده که تصمیمات سیاسی به مذاکرات وین پایان دهند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 16 اسفند 1400 - 22:18
مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا اعلام کرد که اکنون تصمیمات سیاسی باید به مذاکرات احیای برجام در وین پایان دهند.
وين،مذاكرات،خارجه،اعلام،مورا،پيامي

«انریکه مورا» مذاکره کننده ارشد اروپایی حاضر در وین در پیامی با بیان آنکه دیگر نشست رسمی در وین برگزار نخواهد شد، اعلام کرد که زمان آن رسیده که تصمیمات سیاسی به این مذاکرات پایان دهند.
مورا در پیامی توییتری نوشت: «فقط برای شفاف‌سازی: دیگر مذاکرات سطح کارشناسی و نشست‌های رسمی وجود ندارد.
زمان آن فرا رسیده است که تصمیمات سیاسی به مذاکرات وین پایان دهند.»
هشتمین دور مذاکرات وین برای لغو تحریم‌های ایران پس از تعطیلات سال نو میلادی در وین از سر گرفته شد.
پس از شروع دور جدید مذاکرات «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه کشورمان در مصاحبه با سی ان ان اعلام کرد که اگر مذاکرات وین شکست بخورد مسئول آن آمریکایی‌ها هستند.
امروز نیز وزارت خارجه روسیه اعلام کرد حسین امیرعبداللهیان با «سرگئی لاوروف» همتای روسی خود تماسی تلفنی داشته و درباره تحولات اخیر اوکراین و برجام رایزنی کرده است.
پیشتر خبرگزاری رویترز در گزارشی که از سوی تهران و مسکو تایید نشد، مدعی شد که روسیه پیشنهاد جدیدی را در مذاکره برای احیای برجام در وین اتریش بیان کرده است.
«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز در واکنش به این گزارش ادعایی آن‌ها را «بی‌ربط» خواند.