خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ نوع نانی در آذربایجان غربی گران نمی‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 19:14
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی گفت: در ماه مبارک رمضان به هیچ بهانه‌ای هیچ نوع نانی در آذربایجان غربی گران نمی‌شود.
فروش،آذربايجان،غربي،مأموران،رمضان،نان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، رضا حسینی در بیست و دومین جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان غربی اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان نانوایان حق هیچ‌گونه بهانه‌گیری برای پخت و فروش نان مخصوص و سپس گران کردن آن را ندارند.
وی تصریح کرد: اگر نانوایی به بهانه فروش نان مخصوص از فروش نان معمولی خودداری کند، توسط مأموران دولتی و سازمان تعزیرات حکومتی مورد برخورد قرار خواهند گرفت.
وی تصریح کرد: مأموران دولت و سازمان تعزیرات مکلف‌اند با هر نوع فروش اجباری توسط هر صنفی برخورد کنند چون این کار جرم محسوب می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی گفت: در ماه مبارک رمضان به هیچ بهانه‌ای هیچ نوع نانی در آذربایجان غربی گران نمی‌شود.
وی افزود: مأموران بازرسی از اماکن و اصناف باید بر شیوه تهیه خمیر سالم نیز در ماه رمضان بیش‌ از پیش نظارت کنند تا سلامت شهروندان به مخاطره نیافتد.
به گفته وی قیمت فروش مصوب مرغ زنده نیز هم اکنون در آذربایجان غربی رعایت نشده و سودجویان با قیمت‌های بالاتر به مردم می‌فروشند که باید با آن به شدت برخورد شود.
انتهای پیام/ح