خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیل ورود گردشگران خارجی با خودرو شخصی به ایران در نوروز- اخبار سفر - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 16 اسفند 1400 - 14:11
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی خبر داد که با همکاری و مشارکت پلیس راهور نیروی انتظامی، ورود گردشگران خارجی با خودرو شخصی به کشور در تعطیلات نوروز آسان می‌شود.
رانندگي،محورهاي،تسهيل،نوروز،حضور،افزايش،مواصلاتي،گردشگران،نوروزي

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در جلسه‌ای که در آستانه فرا رسیدن تعطیلات نوروزی و آغاز سفرهای نوروزی با حضور سردار تیمور حسینی جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی و محمدحسین صوفی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی برگزار شد، مقرر شد تا اقدامات لازم با همکاری دو طرف جهت تسهیل ورود گردشگران خارجی با خودروهای شخصی در ایام نوروز تسهیل و موانع موجود که گاهی باعث معطلی گردشگران در مبادی ورودی کشور می‌شد، مرتفع شود.
در این جلسه که با حضور، معاونان فنی، اجرایی، اجتماعی و بازرسی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، برگزار شد، اجرای طرح سفیران ایمنی جاده‌ها ویژه ایام نوروز در محورهای مواصلاتی حاشیه دریای خزر، برگزاری دوره‌های آموزش مهارت رانندگی با هدف افزایش سطح فرهنگ رانندگی ایمن، ارائه سرفصل‌های آموزشی پیرامون موضوع خواب‌آلودگی حین رانندگی و افزایش تعامل و ایجاد کارگروه مشترک در راستای آموزش مهارت‌های عمومی رانندگی به منظور کاهش آمار تصادفات جاده‌ای و ایمنی راه‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
از دیگر محورهای مورد توافق این جلسه می‌توان به تسهیل در اعطاء پلاک خودروهای تاریخی، حضور پررنگ امداد خودرو کانون در اجرای طرح ترافیکی نوروز 1401 در تمامی محورهای مواصلاتی کشور، افزایش سطح تعامل و همکاری در خصوص صدور اسناد رانندگی بین‌المللی، اشاره کرد.
انتهای پیام/