خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک کارچاق کن با ادعای نفوذ در دستگاه قضایی جیرفت دستگیر شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 16 اسفند 1400 - 10:30
جیرفت - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت از شناسایی و دستگیری یک کارچاق‌کن با ادعای نفوذ در دستگاه قضائی در این شهرستان خبر داد.
قضائي،نفوذ،احكام،اعمال،ادعاي،دريافت،اطلاعات،مجعول،سلامي

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین سلامی در تشریح جزئیات این خبر افزود: با دریافت گزارشی مبنی بر دریافت وجه در قبال پیگیری پرونده قضائی، اعمال نفوذ بر خلاف مقررات، جعل احکام دادگاه خانواده، استفاده از احکام مجعول و کلاهبرداری از طریق معرفی خود به عنوان فردی ذی نفوذ در دستگاه قضائی، بلافاصله موضوع در دستور کار حفاظت اطلاعات دادگستری استان قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از بررسی و اقدام‌های اطلاعاتی، مشخص شد متهم با جمع‌آوری اطلاعات پرونده‌های قضائی و ارائه آن به طرفین پرونده‌ها نسبت به جلب اعتماد آنها اقدام می نموده و از این طریق مبالغی نیز از اصحاب پرونده دریافت می کرده است.
این مقام قضائی اظهارداشت: با دستور قضائی، این فرد به اتهام جعل احکام دادگاه و استفاده از احکام مجعول، اعمال نفوذ بر خلاف مقررات، کلاهبرداری از طریق دادن وعده واهی به شکات، اخذ مبلغ ۲۵ میلیون تومان از یکی از شاکیان و ادعای اعمال نفوذ، دستگیر و با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شده است.
سلامی با تأکید بر قاطعیت برخورد با هرگونه فساد درون و برون سازمانی و هشدار به شهروندان و مراجعان به مجموعه قضائی گفت: مردم فریب ادعای واهی برخی افراد سودجو اعم از مرتبط یا غیرمرتبط با دستگاه قضا که ادعای اعمال نفوذ در پرونده‌های قضائی دارند را نخورند و در صورت مواجه شدن با هرگونه مورد مشکوک در اسرع وقت با ستاد خبری حفاظت و اطلاعات دادگستری تماس حاصل کنند.