خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویزا و مسترکارت خدمات خود را در روسیه متوقف کردند- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 16 اسفند 1400 - 09:53
شرکت‌های صادرکننده کارت‌های بین‌المللی مسترکارت و ویزا اعلام کردند که به دلیل تحریم‌های مرتبط با حملات روسیه در اوکراین، فعالیت‌های خود را متوقف کرده و اتصال تمامی بانک‌های روسی با سیستم‌های پرداخت خود را قطع می‌کنند.
روسيه،ويزا،پرداخت،مستركارت،شركت،كارتي،اوكراين،مشتريان

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شرکت‌های صادرکننده کارت‌های بین‌المللی مسترکارت و ویزا اعلام کردند که به دلیل تحریم‌های مرتبط با حملات روسیه در اوکراین، فعالیت‌های خود را متوقف کرده و اتصال تمامی بانک‌های روسی با سیستم‌های پرداخت خود را قطع می‌کنند.
با این حال، کارت های صادر شده توسط روسیه در داخل این کشور به کار خود ادامه خواهند داد چرا که تمام پرداخت های محلی از طریق سیستم ملی پرداخت کارتی(NSPK) که در سال 2014 ایجاد شد، پردازش می شود.
شرکت ویزا شنبه شب اعلام کرد که "فورا" شروع به "همکاری با مشتریان و شرکای خود در داخل روسیه برای توقف تمام تراکنش‌های ویزا در روزهای آینده" کرده است.
ال کلی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل ویزا گفت: ما به خاطر تأثیر منفی ناشی از این امر بر همکاران ارزشمند ما و مشتریان و شرکا و بازرگانان و دارندگان کارتی که در روسیه به آنها خدمات می‌دهیم، متأسفیم.
شرکت مسترکارت نیز تصمیم مشابهی را به دنبال "اقدام اخیر خود برای مسدود کردن چندین مؤسسه مالی از شبکه پرداخت مسترکارت، همانطور که توسط تنظیم‌کننده‌های جهانی خواسته شده بود،" اتخاذ کرد.
در بیانیه این شرکت آمده است: با توجه به ماهیت بی سابقه درگیری فعلی و محیط اقتصادی نامطمئن - ما تصمیم گرفتیم خدمات شبکه خود را در روسیه متوقف کنیم.
بر اساس این گزارش، موج بی‌سابقه تحریم‌های غرب علیه بانک‌ها، شرکت‌ها، رسانه‌ها، مقامات ارشد و قانون‌گذاران روسیه در واکنش به جنگ این کشور علیه اوکراین در جریان است.
انتهای پیام/