سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه تسهیلات کم بهره به زائران عتبات عالیات- اخبار سفر - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 15 اسفند 1400 - 22:11
بر اساس توافق بانک ملت و سازمان حج و زیارت، 8 هزار نفر از زائران عتبات عالیات از تسهیلات کم بهره و قرض الحسنه این بانک بهره مند خواهند شد.
زيارت،ديدار،عاليات،عتبات،زائران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، همزمان با سالروز ولادت امام حسین(ع) و ایام شعبانیه رضا دولت‌آبادی مدیرعامل بانک ملت و سید صادق حسینی رئیس سازمان حج و زیارت با یکدیگر دیدار و در خصوص خدمت‌رسانی هرچه بهتر به متقاضیان زیارت عتبات عالیات و مهیا شدن شرایط برای زیارت آسان گفت‌وگو کردند.
در این دیدار صمیمانه طرفین درخصوص ارائه تسهیلات کم بهره به زائران عتبات عالیات بحث و تبادل نظر کردند که در نهایت موافقت با ارائه تسهیلات کم‌بهره و قرض‌الحسنه به مبلغ 50 میلیون ریال به 8 هزار نفر از زائران انجام گرفت.
گفتنی است، رئیس سازمان حج و زیارت از ابتدای انتصاب بر فراهم شدن شرایط زیارت آسان و ارزان برای همه متقاضیان زیارت اعتاب مقدسه تاکید کرده بود که دیدار با مدیران عامل بانک های شهر و ملت نیز در همین راستا انجام گرفته است.
انتهای پیام/