سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولیانوف: سفر گروسی به تهران دستاورد بزرگی داشت

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 15 اسفند 1400 - 16:24
نماینده روسیه در مذاکرات وین می گوید سفر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران بسیار موفقیت آمیز بوده و به توافقی موثر ختم شده است.
وين،مذاكرات،ايران،گروسي،توافق

به گزارش خبرگزاری مهر، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در نهادهای بین المللی مستقر در وین در پیامی توئیتری، نوشت: سفر دیروز رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران بسیار موفقیت آمیز بود.
دو طرف روی برداشتن گام های ملموس در راستای حل و فصلِ باقی مانده مسائل مهم پادمانی، در یک بازه زمانی معقول، توافق کردند.
دستاورد بزرگی است!
گروسی هم روز گذشته، بعد از بازگشت به وین گفته بود: مأموریت‌های خود را در انتظار بازگشت کامل به توافق هسته‌ای انجام می‌دهیم.
مذاکرات خوبی را در تهران داشتیم.
وی ادامه داد: آنچه برای تکمیل مذاکرات هسته‌ای ایران نیاز داریم ابراز همکاری است.
فکر می‌کنم وزیر خارجه ایران قصد دارد برای پایان مذاکرات هسته‌ای به وین سفر کند.