خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار همدان:اوقاف برای تقویت تشکل های مردمی اقدام کند- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 اسفند 1400 - 14:13
گروه استان‌ها ـ استاندار همدان بیان اینکه با همکاری و همراهی اداره اوقاف می‌توان در راستای تقویت تشکل‌های مردمی اقدام کرد، گفت: برگزاری جلسات قرآنی از جمله سنت‌های حَسَنه‌ای است که از گذشتگان به یادگار‌مانده و باید آن را حفظ کرد.
قرآني،فرهنگ،عمومي،شوراي،استان،ماه،ساختار،توجه،مبارك،رمضان،هم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد ظهر امروز در شورای قرآنی و فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه ثقل سند قرآنی استان، تقویت و توجه به تشکل‌های مردمی است اظهار داشت: از معیارهای ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی، توجه به سند قرآنی است.
وی با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان افزود: با توجه به تلاقی ماه مبارک رمضان و سال نو، پیشنهاد می‌شود در این ماه پر نور، در حسینیه حضرت امام(ره) شهر همدان و دیگر شهرهای استان مراسمات قرآنی برگزار شود.
استاندار همدان با این توضیح که صدا و سیمای مرکز استان نیز می‌تواند این مراسمات قرآنی ماه مبارک رمضان را به صورت گسترده پوشش و برای مردم استان پخش کند ادامه داد: در عرصه فعالیت های قرآنی تقویت تشکل‌های مردمی باید در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با همکاری و همراهی اداره اوقاف می‌توان در راستای تقویت تشکل‌های مردمی اقدام کرد عنوان کرد: برگزاری جلسات قرآنی از جمله سنت‌های حَسَنه‌ای است که از گذشتگان به یادگار‌مانده و باید آن را حفظ کرد.
قاسمی فرزاد افزود: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان که بهار قرآن است با بهار طبیعیت تقارن یافته است، ضرورت دارد تا با آوای قرآنی این ماه را عطرآگین کنیم و نوجوانان و جوانان را در محافل قرآنی جذب کنیم.
وی درباره وضعیت شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه خروجی شورای فرهنگ عمومی باید مسیر مصوبات و مقررات کهنه و فرسوده را تغییر دهد گفت: برنامه‌های سند شورای فرهنگ عمومی، مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب باشد.
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به شناسایی پنج مسئله اساسی فرهنگی استان، ضرورت دارد با استفاده از ظرفیت کمیته‌های زیرمجموعه ستاد شورای فرهنگ عمومی در راستای حل و فصل آن‌ها کوشید.
وی توضیح داد: کمیته‌های زیرمجموعه شورای فرهنگ عمومی که بررسی مشکلات فرهنگی استان را بر عهده دارند باید بتوانند با تلفیق علم و تجربه مسائل اساسی را احصا و در راستای آن اقدام کنند.
استاندار همدان یکی از مشکلات اساسیِ ساختار اقتصادی را خود ساختار اقتصادی دانست که باعث شده دولت‌ها دچار ناکارآمدی شوند افزود: مشکلاتی که ساختاری هستند توسط بهترین افراد نیز حل نخواهد شد، بلکه باید به صورت مبنایی برای مشکلات ساختار اقتصادی چاره جویی کرد.
وی با اشاره به اینکه ساختار اداری و دولتی دچار بیماریِ فربه شدن و غیرکارآمد شدن، است که درمان آن نیز کوچک‌سازی دولت است عنوان کرد: بسیاری از اقداماتی که در ساختار اداری توسط دولت انجام می‌شود باید به صورت برون‌سپاری و یا واگذاری باشد.
قاسمی فرزاد اظهار داشت: باید خروجی شورای فرهنگ عمومی استانی و کارگروه‌های آن برای شورای فرهنگ عمومی کشور، به گونه‌ای باشد که تصمیم‌ساز و مسیر مقررات و مصوبات کهنه و دست‌ و‌ پاگیر را تغییر دهد.
وی با بیان اینکه اقدامات بنیادین در شورای فرهنگ عمومی می‌تواند ساختارهای معیوب و فرسوده را تغییر دهد افزود: شورای فرهنگ عمومی در راستای تغییر قوانین کهنه، فرسوده و تدوین قوانین مبتنی بر اسلام و نظام قرآنی حرکت کند.
انتهای پیام/742/ش