فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان توسعه یابد
مدیر آموزشوپرورش بروجرد گفت: فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان توسعه یابد.

ایسنا/لرستان مدیر آموزشوپرورش بروجرد گفت: فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان توسعه یابد.
محمد مهرافزون در آیین نواختن زنگ احسان و نیکوکاری که امروز ۱۵ اسفندماه در دبستان اسلامآباد برگزار شد، ۱۴ اسفند را یادآور به بار نشستن شجره طیبه نهادی خواند که به دست رهبرکبیر انقلاب غرس شده است و اظهار کرد: رهآورد و ثمر این شجره طیبه یاریرساندن به محرومان و نیازمندان است.
وی تصریح کرد: این سنت حسنه الهی در قرآن کریم و احادیث و سیره ائمه اطهار علیهمالسلام مصادیق فراوانی دارد و در دیار مهر و محبت ایران عزیز با پیشینه و قدمت تاریخی همراه است.
مدیر آموزشوپرورش بروجرد از ادبیات کهن دین اسلام رسیدگی به نیازمندان یاد کرد و افزود: احیای سنّت حسنه انفاق و نیکوکاری، خاصه ترویج فرهنگ صدقه و انجام برخی فروعات دین، از جمله خمس و زکات، علاوه بر اینکه انجام تکلیف شرعی و اجتماعی است و مردم نیکوکار کشورمان با شرکت فعالانه در این مراسم، ایثار، همدلی و همگامی خود را با هموطنان نیازمند به نمایش میگذارند.
مهرافزون هدف از این آیین را توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان دانست و خاطرنشان کرد: ما بهعنوان متولیان تعلیم و تربیت اینگونه مراسمات را در مدارس و بین دانش آموزان اجرا میکنیم تا موجب توسعه و ترویج فرهنگ انفاق، نودوستی، حفظ کرامت انسانی و بخشندگی و آموزش این فرهنگ به دانش آموزان باشیم و با تشویق و ترغیب دانش آموزان برای یاریرساندن به دیگران موجب نهادینه شدن فرهنگ احسان و نیکوکاری در جامعه میشویم.
انتهای پیام