خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عیدی سپاه فجر به زوج‌های جوان استان فارس/ 100 سری جهیزیه توزیع می‌شود- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 اسفند 1400 - 12:13
گروه استان‌ها -فرمانده سپاه فجرفارس از توزیع 10 هزار پرس غذای گرم و 100 سری جهیزیه به ارزش دو میلیارد تومان به مناسبت اعیاد شعبان خبرداد.
پاسداران،انقلاب،اسلامي،سپاه،پاسدار،فرهنگ،جهادي،بوعلي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سردار یدالله بوعلی امروز در مراسم روز پاسدار که در حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد، میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار را تبریک گفت و اظهار داشت: فرهنگ پاسداری برگرفته از فرهنگ حسینی و مکتب عاشورا است و الگوی پاسداران ما در کشور این مسیر افتخارآمیز حسینی است.
وی با بیان اینکه امروز پاسداران در عرصه‌های مختلف در خط مقدم دفاع از انقلاب اسلامی هستند گفت: نمونه این حضور در خط مقدم امثال شهید سلیمانی است که می‌توان این شخصیت را نمونه و شاخص پاسدار تراز انقلاب اسلامی عنوان کرد.
فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه مکتب سلیمانی سرلوحه پاسداران انقلاب اسلامی است افزود: ولایت‌مداری، بصیرت، روحیه جهادی و شجاعت مولفه‌های مهم فرهنگ پاسداری است.
بوعلی با بیان اینکه سپاه و بسیج از بدو تاسیس در عرصه خدمات‌رسانی به مردم و اقشار محروم فعال بوده است عنوان کرد: امروز محرومیت‌زدایی یکی از جنبه‌های مهم و اساسی ماموریت‌های سپاه و بسیج است و گروه‌های جهادی حتی در تعطیلات نوروز نیز آماده خدمت‌رسانی به نقاط محروم هستند.
وی با بیان اینکه خدمات و نقش‌آفرینی پاسداران در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شده است، گفت: امروز پاسداران جوان و انقلابی برای دفاع همه‌جانبه از انقلاب اسلامی در هر عرصه‌ای آمادگی کامل دارند و مانند گذشته حماسه‌ها خلق می‌کنند.
فرمانده سپاه فجر فارس همچنین از توزیع 10 هزار پرس غذای گرم و 100 سری جهیزیه به ارزش دو میلیارد تومان در این ایام خبر داد و افزود: این اقدامات در راستای محرومیت‌زدایی و کمک به نیازمندان انجام می‌شود.
انتهای پیام/424/ن/ی