خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معیشت مردم برای مجلس مهم است/ کالاهای اساسی نباید گران شود

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 15 اسفند 1400 - 12:12
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برای مجلس مهم است که هر روز بی‌دلیل قیمت‌ها افزایش نیابد و باید قیمت کالاهای اساسی ثبات داشته باشد.
مجلس،ارز،قيمت،افزايش

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی موضوع ارز ترجیحی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور اظهار داشت: پیشنهادی که در مورد ارز ۴۲۰۰ تومانی امروز در صحن مجلس مطرح شد، مربوط به کالاهایی که از خارج از کشور تهیه می‌شود، نیست.
بیشتر بخوانید: ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شد
وی تأکید کرد: کالاهایی که به مردم داده می‌شود به هیچ‌وجه نباید افزایش قیمت داشته باشد؛ باید شاهد ثبات قیمت کالاهای اساسی باشیم.
بیشتر بخوانید: واکنش نماینده مجلس به تعیین تکلیف ارز ترجیحی دارو
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای مجلس بسیار مهم است که هر روز قیمت‌ها بی‌دلیل افزایش نیابد، البته افزایش قیمت‌ها در بازار جهانی موضوعی روشن است و بحث بنده آن است که قیمت کالاهای اساسی باید از ثبات برخوردار باشد.