خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاری بین ایران و ترکیه برای توسعه و احیای ورزش‌های سنتی

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 15 اسفند 1400 - 12:11
رئیس کنفدراسیون جهانی ورزش‌های قومیتی از همکاری ایران و ترکیه در راستای توسعه و احیا ورزش های سنتی خبر داد.
سنتي،ورزش،بومي،محلي،ايران،قوميتي،كنفدراسيون،جهاني،توسعه،رئيس ...

رئیس کنفدراسیون جهانی ورزش‌های قومیتی از همکاری ایران و ترکیه در راستای توسعه و احیا ورزش های سنتی خبر داد.
به گزارش ایسنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی، محلی؛ نشست سالانه کنفدراسیون جهانی ورزشهای قومیتی به میزبانی کشور جمهوری آذربایجان و شهر باکو در حال برگزاری است که سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی و محمد تقی امیری خراسانی رئیس فدراسیون نمایندگان ایران در این نشست هستند.
با توجه به هماهنگی صورت گرفته و دعوت رسمی رئیس کنفدراسیون جهانی ورزش‌های قومیتی از نمایندگان ایران در یک نشست سه نفره، نجم الدین بلال اردوغان گفت: در ابتدا درگذشت خواهر آقای دکتر کلهر را تسلیت گفته و از ایشان بابت پذیرش دعوت در این شرایط سخت بسیار ممنونم.
این نشان دهنده نگاه روشن به توسعه و احیا ورزش‌های سنتی است که بسیار برای ما ارزشمند است.
اردوغان در این نشست گفت: کشور ایران و ترکیه از نظر فرهنگی بسیار به یکدیگر نزدیک‌ هستند، اما متاسفانه در راستای توسعه و احیا ورزش‌های سنتی همکاری چشم‌گیری را شاهد نبوده‌ایم.
اما امروز با توجه به دیدگاه مثبتی که از سوی شما مشاهده می‌شود، آماده هرگونه همکاری و تفاهم ویژه هستیم.
سینا کلهر در این نشست بیان کرد: باید به تاکید دولت و وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه، گسترش، ترویج و احیا ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی، محلی اشاره داشته باشم و قطعا برنامه‌های بزرگی در این راستا تدارک‌دیده شده است.
معاون فرهنگی وتوسعه ورزش همگانی ادامه داد: ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی محلی ریشه در فرهنگ و اصالت دارند و قطعا معرفی این ورزش‌ها و بازی‌های اصیل ایرانی به جهان جزو برنامه‌های ما می‌باشند.
ضمن اینکه توقع داریم کنفدراسیون جهانی ورزش‌های قومیتی جایگاه کلیدی و اصلی‌ای را برای فدراسیون‌ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی ایران در نظر بگیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به برگزاری مسابقات نومد گیمز در اوخر ماه سپتامبر، خواستار حضور چند ورزش سنتی اصیل ایرانی در این مسابقات هستیم.
محمد تقی امیری خراسانی رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی، محلی گزارش جامعی از وضعیت فدراسیون، ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی، محلی رایج در بین اقشار و … به طرفین ارائه کرد.
در پایان نیز نجم الدین بلال اردوغان رئیس کنفدراسیون جهانی ورزش‌های قومیتی از سینا کلهر و محمد تقی امیری خراسانی جهت حضور در یک فستیوال فرهنگی در اواخر ماه می، در کشور ترکیه دعوت کرد.
انتهای پیام