خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان کردستان به مرکز ترویج علم و فقه کشور تبدیل می‌شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 اسفند 1400 - 09:54
گروه استان‌ها - نماینده ولی‌وفقیه در استان کردستان گفت: کردستان به مرکز ترویج اسلام ناب محمدی(ص) علم و فقه کشور تبدیل می‌شود.
كردستان،آزمون،استان،روحانيون

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی صبح امروز از محل آزمون جامع تعیین سطح ویژه طلاب، روحانیون و مدرسان مدارس علوم‌دینی استان کردستان که در مسجد قبا سنندج در حال برگزاری است، بازدید کرد.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه امروز آزمون سطح یک،دو و سه روحانیون، طلاب و مدرسان در مرکز تخصصی امام شافعی در حال برگزاری است، اظهار داشت: در این آزمون 218 نفر از برادران و خواهران شرکت کرده‌اند و هدف از برگزاری این آزمون ارتقای سطح علمی روحانیون و ماموستایان استان کردستان است.
پورذهبی تصریح کرد: امیدواریم این مکتب و حوزه امام شافعی در استان کردستان روز به روز تقویت و این خطه به مکتب ناب پیامبر عظیم‌الشان(ص) و مرکز علم و فقه کشور تبدیل شود.
انتهای پیام/481/ن