خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد امام جمعه ساری از کاهش "ازدواج و زادو‌ولد"‌/ زوجین ‌فرزندآوری را جدی بگیرند- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 اسفند 1400 - 09:54
گروه استان‌ها ـ نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه کاهش جمعیت و افزایش سن پیری در استان چشم‌گیر است، گفت: در جامعه حسینی و اسلامی به بحث ازدواج، جمعیت و زادوولد توجه شود.
ساري،حسيني،ازدواج،امام،ملاك،معرفت،بيت،اهل،دين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی شامگاه گذشته به مناسبت میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار در هیئت قمر بنی‌هاشم ساری، با گرامیداشت اعیاد شعبانیه اظهار داشت: مسلمان واقعی در مناسبت‌های شاد اهل بیت(ع) شادی می‌کنند و در مصیبت‌های اهل بیت(ع) غمگین‌ هستند و امام زمان(عج) نیز از این همسانی، همدلی و همدردی شیعیان خرسند خواهند شد.
وی با بیان اینکه امام حسین(ع) از پدر و مادری با تقوا به دنیا آمد و در مسیر دین جدش به شهادت رسید، افزود: راه او راه کمال و انسانیت است و باید حسینی باشیم و فرزندان حسینی تربیت کنیم، و بدانیم لقمه حلال و ایمان در تربیت نسل و فرزند بسیار موثر است.
امام‌ جمعه ساری تصریح کرد: ملاک ازدواج برای جوانان دین و دینداری باشد اگر ملاک دیگری را در نظر بگیرند ضرر می کنند پسران جوان به دنبال دختران آبرومند آبروخواه و متدین باشند.
لائینی یادآور شد: خداوند به اندازه خرد، عقلانیت، معرفت، آگاهی شناخت دانش، به ما معرفت عنایت می کند و شور و شعور را در کنار هم باید داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ازدواج و زادو ولد در مازندران کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: باید جمعیت حسینی را افزایش دهیم در این راستا خانواده ها مساله ازدواج و زوجین مسئله فرزندآوری را جدی بگیرند.
انتهای پیام/ش