خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غرب نمی تواند روسیه را منزوی کند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 14 اسفند 1400 - 21:18
دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که غرب نمی تواند روسیه را منزوی کند.
روسيه،كشورهاي،منزوي،تحريم،اندازه،جهان

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری ریانووستی، پسکوف روز شنبه در جمع رسانه ها گفت: جهان به اندازه ای بزرگ است که واشنگتن و بروکسل نمی توانند روسیه را منزوی کنند.
وی افزود: با آمریکا کانال معینی برای گفت و گو حفظ شده است.
بدون تردید در برخی عرصه ها شاهد خودداری از ادامه روابط و توقف همکاریهای اقتصادی و اعمال تحریم های گوناگون از سوی تعدادی از کشورها ازجمله کشورهای اروپایی، آمریکا، ژاپن و برخی کشورهای دیگر هستیم.
سخنگوی رئیس جمهوری روسیه تصریح کرد: روسیه به اندازه کافی قدرت بزرگی است که یک کشور نمی تواند از پس محدود کردن آن برآید.
وی ادامه داد: در جهان تعداد کشورهایی که متوازن تر و منطقی تر نسبت به توسعه مناسبات بین المللی رفتار می کنند، بیشتر است به همین دلیل ترجیح می دهیم که در این مورد (منزوی شدن) سخن بگوییم و و نباید به آن فکر کنیم.
مقام ارشد کرملین ابراز امیدواری کرد که کشورهای تحریم کننده روسیه موضع خود را نسبت به این کشور تغییر دهند.