خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۸ هزار میلیارد تومان برای اشتغال و کارآفرینی در ۱۴۰۱

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 14 اسفند 1400 - 17:41
مجلس منابع ایجاد و افزایش تولید اشتغال، کار آفرینی و ارتقای رشد اقتصادی را در سال آینده را تعیین کرد.
لايحه،بودجه،منابع،مجلس،منقول

مصوبات مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۱؛
نمایندگان علاوه بر مبلغ ۸۵ هزار میلیارد تومان، ۲۰ درصد از اعتبار "قانون استفاده متوازن از امکانات کشور و توزیع عادلانه و رفع تبعیض و ارتقای سطح مناطق کمتر توسعه یافته" را برای این موضوع اختصاص دادند.
مجلس همچنین مبلغ هزار میلیارد ریال علاوه بر درآمدهای حاصل از مولدسازی و فروش اموال و دارایی های وزارت ارتباطات را برای ایجاد و افزایش تولید اشتغال قرار داد.
مولدسازی و منابع حاصل از فروش اموال منقول و غیر منقول مازاد در سطح ملی و استانی و سهم استان ها از حقوق دولتی معادن و مازاد درآمد استانی از منابع دیگر این بند از لایحه بودجه است.
نمایندگان بخشی از منابع اعتباری استفاده نشده در سال ۱۴۰۰ را هم به این بخش از لایحه بودجه اختصاص دادند.
مصوبات مجلس برای قانونی شدن باید به تأیید شورای نگهبان برسند.