کشف ۲۷ قبضه سلاح غیرمجاز در خرمآباد
خرمآباد- فرمانده انتظامی خرمآباد از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و کشف ۲۷ قبضه سلاح غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه ۱۸ نفر دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ نبی اله قاسمی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای ارتقا امنیت اجتماعی و جلب رضایت شهروندان، مأموران انتظامی شهرستان خرم آباد طرح ارتقا امنیت اجتماعی را با استفاده از ظرفیت یگانهای اجرایی به اجرا گذاشتند.
وی افزود: در این طرح که با رویکرد جمع آوری سلاحهای غیرمجاز به اجرا درآمد و پس از هماهنگی قضائی، مأموران موفق به کشف ۲۷ قبضه انواع سلاح شکاری و جنگی شدند و در این رابطه ۱۸ نفر دستگیر و تحویل مراجع قضائی شد.
فرمانده انتظامی خرم آباد، تصریح کرد: پیشگیری از وقوع جرایم نیازمند عزم همگانی بوده و هدف پلیس از اجرای طرحهای ارتقا امنیت اجتماعی، پیشگیری از وقوع جرم، مقابله با جرایم و از همه مهمتر جلب اعتماد عمومی شهروندان است.
سرهنگ قاسمی از مردم درخواست کرد هرگونه موارد مشکوک را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.