خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات گاز روسیه به اروپا طبق روال عادی ادامه دارد- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 14 اسفند 1400 - 12:12
شرکت نورد استریم روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که انتقال گاز روسیه به اروپا از طریق خط لوله این شرکت طبق روال عادی ادامه دارد.
شركت،استريم،نورد،خط،لوله،گاز

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، شرکت نورد استریم، اپراتور خط لوله‌ای به همین نام روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که انتقال گاز روسیه به اروپا از طریق این خط لوله طبق روال عادی خود ادامه دارد.
این شرکت گفت: انتقال گاز طبیعی به اروپا از طریق سیستم خط لوله ما در حال حاضر طبق روال عادی خود ادامه دارد.
استفاده از ظرفیت کامل حمل و نقل برای ارسال کننده در دسترس است.
شرکت نورد استریم در ادامه تأکید کرد که در پروژه خط لوله نورد استریم 2 مشارکت ندارد و بنابراین، هدف تحریم ها علیه شرکت نورد استریم 2 و هیچ تحریم دیگری قرار نمی گیرد.
در بیانیه این شرکت آمده است: در نتیجه، نورد استریم Nord Stream AG می‌تواند پرداخت‌ها و تسویه‌های خود را انجام دهد.
بر اساس این گزارش، نورد استریم، خط لوله گاز صادراتی روسیه به اروپا با ظرفیت کلی 55 میلیارد متر مکعب از دریای بالتیک از خلیج پورتووایا در نزدیکی وایبورگ در سواحل روسیه به لوبمین آلمان کشیده شده است.
اپراتور این خط لوله یعنی شرکت نورد استریم یک سرمایه گذاری مشترک بین المللی بین شرکت گازپروم روسیه (مالک 51 درصد سهام از طریق یک شرکت تابعه)، شرکت وینترشال Wintershall آلمان (15.5 درصد)، شرکت ا.آن E.ON آلمان (15.5 درصد) و دو شرکت دیگر از هلند و فرانسه است.
سال گذشته، عرضه گاز از طریق این خط لوله به رکورد سالانه 59.2 میلیارد متر مکعب که در سال 2020 نیز ثبت شده بود، رسید.
انتهای پیام/