خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

718 هکتار اراضی ملی تصرفی استان بوشهر به بیت‌المال بازگشت- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 14 اسفند 1400 - 11:13
گروه استان‌ها - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر به رفع تصرف اراضی ملی پرداخت و گفت: امسال تاکنون 718 هکتار از اراضی ملی استان بوشهر از دست متصرفان خارج شد و به بیت‌المال بازگشت.
بوشهر،استان،هكتار،اراضي،تصرف،سواحل،طبيعي،منابع،رفع

غلامرضا منتظری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با گرامیداشت هفته منابع طبیعی از آزاد سازی سازه و تأسیسات حریم 60 متری دریا در سواحل استان بوشهر پرداخت و اظهار داشت: رهاسازی تأسیسات حریم سواحل خلیج‌فارس استان بوشهر با مشارکت دستگاه‌های مرتبط عملیاتی و فعالیت‌های گسترده‌ای اجرا شد.
وی حمایت قاطع استاندار بوشهر و دادستانی بوشهر را در این زمینه مورد ستایش قرار داد و بیان کرد: تاکنون با اجرایی شدن دستور رئیس جمهور مبنی بر رفع تصرف حریم 60 متری دریا در سواحل خلیج‌فارس استان بوشهر 46.7 هکتار رها سازی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر طول سواحل رفع تصرف شده در استان را بیش از 8 هزار و 700 متر دانست و خاطر نشان کرد: علاوه بر این 7 هزار و 390 متر به مساحت 44 هکتار اراضی تصرف در ساحل شناسایی شده که بخش از این اراضی مربوط به نیروهای نظامی و انتظامی است که دارای مصوبه و مجوز لازم و فعالیت آنان مرتبط با دریا است.
منتظری با بیان اینکه بخشی از آنها راه‌های دسترسی به دریا و وجود آنها لازم است خاطر نشان کرد: سواحل رهاسازی شده غیر کاربردی و تبدیل آنها به سازه‌های غیر ضروری بوده ولی وجود اسکله و سازه‌های تخصصی دستگاه‌ها ضروری است.
وی باتأکید بر جلوگیری از بیابان‌زایی اظهار داشت: از 2.3 میلیون هکتار اراضی استان بوشهر بیش از یک‌میلیون هکتار آن در عرصه منابع طبیعی قرار دارد که 332 هزار هکتار آن اراضی بیابانی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از اجرا طرح‌های بیابان‌زدایی خبر داد و افزود: امسال عملیات بیابان‌زدایی در 4 هزار و 705 هکتار در زمینه‌های مدیریت جنگل، نهال کاری و دیگر طرح‌ها اجرا شده است.
منتظری به رفع تصرف اراضی ملی پرداخت و گفت: امسال تاکنون 718 هکتار از اراضی ملی استان بوشهر از دست متصرفان خارج شد و به بیت‌المال بازگشته است.
35 هکتار از سواحل استان بوشهر رفع تصرف شد
وی از تشکیل 224 مورد پرونده قضایی در زمینه تصرف عدوانی در اراضی ملی و منابع طبیعی استان خبر داد و بیان کرد: از این تعداد پرونده 55 مورد آن به مساحت یک هزار و 46 هکتار به نفع دولت حکم صادر شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با بیان اینکه امسال 83 مورد رفع تصرف شده است خاطر نشان کرد: در این راستا 718 هکتار اراضی ملی از دست متصرفان خارج شده است.
انتهای پیام/190/ش