فرماندار سابق لنده: مدیر بله قربانگو و بخشنامهای نبودم
فرماندار جدید شهرستان لنده با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و آحاد مختلف مردم معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنده، در آئینی با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری، سید خدادوست موسوی به عنوان سرپرست جدید فرمانداری شهرستان بهمئی معرفی شد.
فرماندار سابق لنده گفت: در مدت 30 ماهه خدمت در این شهرستان ریل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در مسیر توسعه قرار گرفت و اجازه ندادم فردی در استقلال سیاسی لنده دخالت کند.
دارا کریمینژاد با بیان اینکه من برای تجربه اندوزی به شهرستان لنده نیامدم، عنوان کرد: من نیامده بودم که به هر قیمتی فرماندار باشم، بلکه آمده بودم تا با برنامه ریزیهای به موقع و آگاهانه درخصوص پتانسیلها و ظرفیتهای شهرستان لنده، آن را در مسیر توسعه قرار دهم.
وی افزود: از مهم ترین کارهای که صورت گرفته و سربلند هستم در آن توانستم لنده را به یک پایلوت اقتصادی تبدیل کنم اما به جرات میتوانم بگویم که در هر جای به عنوان فرماندار خدمت میکردم پایلوت را به همان شهر هم می بردم زیرا فرمانداری مطالبه گر بودم و هدفم جز توسعه وخدمت به مردم چیزی دیگر نبود.
کریمی نژاد با بیان اینکه یک مدیر نباید بخش نامهای عمل کند و در چارچوب قانون آنچه به نفع مردم بوده را اجرا کند تصریح کرد: مدیری مطالبه گر و اهل تعامل بودم اما بله قربانگو و بخش نامهای نبودم و توصیه میکنم که مدیران جوان شهرستان لنده نه خارج از چارچوب قانون بلکه بخش نامهای عمل نکنند.
کریمی نژاد ابراز کرد: در زمینه پل، جاده، آموزش وپرورش، ورزش و بودجه شهرستان عملکرد قابل دفاعی دارم و از نظر اشتغال پرونده 30 میلیارد تومان وام برای توسعه شهرستان به بانک سینا معرفی کردم.
انتهای پیام/ن