خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 521 قوطی پودر بدنسازی قاچاق

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 14:42
رئیس کلانتری 142 کن از دستگیری دو متهم در رابطه با انتقال بسته‌های پودر بدنسازی قاچاق به تهران خبر داد.<br/><br/>
خودرو،كلانتري،راننده،شهران،بدنسازي،پودر،سرنشين،كرايه

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس نیمه شب چهاردهم ماه جاری بود که ماموران گشت عملیات کلانتری به یک خودرو پژوی 405 دارای پلاک یکی از بنادر جنوبی ایران، حین تردد در خیابان شهران شمالی مشکوک شدند در حالیکه این خودرو چندین بار یک خیابان را با هدفی نامعلوم طی کرده بود.
با بررسی خودرو مشخص شد راننده تعداد 521 عدد قوطی پودر بدنسازی را در قسمت صندلی عقب به شیوه ماهرانه ای جاساز کرده است و با توجه به قاچاق بودن اموال مکشوفه، همگی به همراه راننده و سرنشین دیگر به کلانتری برای بررسی موضوع دلالت داده شدند.
راننده در اعتراف خود بیان داشت که با دریافت ۸۰۰ هزار تومان کرایه جهت انتقال این بسته‌ها به تهران اقدام کرده است و سرنشین دیگر نیز مدعی شد برای تحویل این بار از بندر دیلم به تهران خودرو را کرایه کرده است و قرار بود این بسته‌های پودر بدنسازی را به فردی در محدوده شهران تحویل بدهد.
سرهنگ علی رضا یوسفوند رئیس کلانتری ۱۴۲ کن با تأیید خبر فوق خاطرنشان کرد: با تشکیل پرونده ای در این زمینه هر دومتهم به مقام معرفی شدند و تحقیقات در این باره ادامه دارد.
انتهای پیام /