خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم سرمایه گذاری هلدینگ های بزرگ در گلستان

مهر | استان‌ها | جمعه، 13 اسفند 1400 - 20:41
گرگان- استاندار گلستان گفت: باتوجه به اینکه گلستان سرمایه گذار خارجی نداشته موضوع سرمایه گذاری هلدینگ بزرگ مورد توجه قرار گیرد.
گلستان،استان،زنگانه،سيل،تكليف،كشت،باتوجه

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد زنگانه شامگاه جمعه در حاشیه سفر هیات دولت به گلستان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد توتون کشور در گلستان است بنابراین به نظر می رسد خرید تضمینی و کشت قراردادی در کنار ایجاد صنایع تبدیلی برای این محصول رونق اقتصادی برای استان به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه گلستان سرمایه گذار خارجی نداشته موضوع سرمایه گذاری هلدینگ بزرگ مورد توجه قرار گیرد.
زنگانه اضافه کرد: باتوجه به کشت چغندرقند در استان، راه اندازی کارخانه تولید شکر یک ظرفیت مغفول مانده است.
وی ادامه داد: رودخانه های استان به دلیل سیل در سالهای گذشته رسوب کرده و وضعیت نامناسبی دارد؛ خسارات ناشی از سیل احتمالی منشا ضرر و زیان خواهد بود بنابراین لایروبی رودخانه ها موضوع مورد مطالبه است.
استاندار گلستان خواستار تعیین تکلیف سد چایلی شد و گفت: کارعملیاتی این سد از سال ۸۶ اغاز شده و ۷۰۰ خانوار از مزایای آن محروم هستند، انتظار داریم این مساله تعیین تکلیف شود.