در برخورد با پروندههای ماه رمضان مسامحه نمیکنیم
معاون اجرایی امور شعب تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: با پروندههایی که در ماه رمضان تشکیل میشود، مسامحه نخواهیم کرد.

معاون اجرایی امور شعب تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: با پروندههایی که در ماه رمضان تشکیل میشود، مسامحه نخواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، علیاصغر پرهیزگار امروز در تشریح طرح ضیافت ماه مبارک رمضان در اتاق اصناف مشهد، اظهار کرد: نظارت و بازرسی در طول سال بسیار مهم بوده، اما در ماه رمضان مهمتر است.
نظارت بر کالاهای پرمصرف در این ایام مرسوم بوده و این کالاها شامل حلیم و شله، زولبیا، مواد پروتئینی و مراکز پذیرایی است که درگیر میشوند و کار آنها افزایش دارد.
وی افزود: بازرسان باید در این موضوعات متمرکز شوند، ضمن اینکه از موضوعات دیگر نیز غفلت نکنند، اما انرژی بیشتری گذاشته، همت بیشتری کنند و ظرفیت کارشناسی خود را افزایش دهند.
اتحادیهها در پیگیری موضوع تخصص بیشتری دارند و برای اینکه گزارش بازرسان مشکل کمتری داشته باشد، به تیمهای بازرسی کمک بیشتری کنند.
پرهیزگار با بیان اینکه ممکن است نتوانیم جلوی برخی بحثهای گرانی را بگیریم اما برخورد با گرانفروشی در حوزه کاری ما است، عنوان کرد: در گرانفروشی باید پاسخگو باشیم.
در حال حاضر ما به شدت مورد گلهمندی قرار گرفتیم که به ما میگویند مجازاتها را سخت نمیگیرید، در حالی که ما در بحث رسیدگی حداکثر مجازاتها را لحاظ میکنیم، اما به این دلیل که اثر عملی نداشته، هنوز از ما گلهمند هستند.
معاون اجرایی امور شعب تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: ما به بیش از ۴۰ هزار پرونده در سال ۹۷ و بیش از ۴ هزار پرونده در یک ماهه سال ۹۸ رسیدگی کردیم و پروندههای مانده از سال قبل را به بیش از ۳ هزار مورد کاهش دادیم.
در رسیدگی به این پروندهها ۹۴۳ میلیارد ریال محکومیت در نظر گرفتیم.
اکنون بازدارندگی مجازاتهای نقدی برای برخی اصناف بیشتر شده است.
وی ادامه داد: ما با پروندههایی که در ماه رمضان تشکیل میشود، مسامحه نخواهیم کرد، در بحث کیفر و مجازات سختگیری میکنیم، اگر کسی در ماه رمضان مقررات صنفی خود را رعایت نکند و در تهیه و عرضه کالا تخلفی انجام دهد، به شدت برخورد میکنیم و از ظرفیت دادستانی نیز استفاده خواهیم کرد.
پرهیزگار بیان کرد: سال گذشته در بحث حلیم و شله در بحث ترکیبات مشکل داشتیم، باید فرمولی که برای تخلیه کالا تعریف شده، رعایت شود که اگر رعایت نشود، آن را تخلف حساب میکنند.
اگر درصد مخلفات و گوشت را رعایت نکنند، آن را تخلف میگیریم.
مراکز پذیرایی نیز باید در ایام ماه مبارک قوانین را رعایت کنند و در ساعتهای مقرر خدمات ارائه دهند.
معاون اجرایی امور شعب تعزیرات حکومتی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: باید زمان تهیه تا ارسال گزارشهایی که ارسال میشود، کوتاهتر شود.
زمان ۱۰ روز را توافق کردیم، اما مقداری از این نرم بیشتر شده است.
نباید در ماه رمضان فاصله زمانی وجود داشته باشد.
گزارشهای طرح ضیافت امسال باید روز بعد از تهیه گزارش یا حداکثر تا دو روز بعد به دست ما برسد.
وی اضافه کرد: هفته اول این ماه باید موضوع جدیتر گرفته شود.
در هفته اول باید کالاهای اساسی را نظارت کنیم.
اگر قیمت زولبیا در سه نرخی که تعیین شده تفاوت کند، برخورد میکنیم.
افرادی که ممتاز میفروشند نیز حتماً باید ممتاز بودن را رعایت کنند.
سال گذشته با یکی از این ممتازها به مشکل برخوردیم.
فرمولی که برای ممتاز بودن تعریف شده را باید رعایت کنند.
انتهای پیام