خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌معاون رئیس جمهور: دولت از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو حمایت می‌کند/ پرداخت تسهیلات برای تأمین مسکن- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 13 اسفند 1400 - 12:40
گروه استان‌ها ـ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از حمایت‌های دولت از خانواده‌های دارای فرزند چند قلو خبر داد.
خانواده،فرزند،مسكوني،تسهيلات،واحد،كمك

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کلاله، انسیه خزعلی امروز در دیدار با خانواده دارای فرزند 4 قلو در این شهرستان بر حمایت دولت از این خانواده‌ها تأکید کرد.
وی گفت: دولت از خانواده‌هایی که صاحب فرزند چند قلو می‌شوند با پرداخت تسهیلات و برخی مشوق‌ها از جمله کمک برای تأمین مسکن حمایت لازم را انجام خواهد داد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: همه دستگاه‌‎های اجرایی باید تکالیف خود را در راستای قانون تعالی جمعیت انجام دهند.
سیدمحمد حسینی، مدیرکل بنیادمسکن گلستان هم در این دیدار در راستای اجرای قانون تعالی جمعیت از واگذاری رایگان یک قطعه زمین 300 متری به این خانواده خبر داد و گفت: بنیادمسکن این آمادگی را دارد برای ساخت واحد مسکونی نیز برای پرداخت تسهیلات، کمک بلاعوض و همچنین ارائه خدمات فنی رایگان به این خانواده اقدام کند.
وی گفت: همچنین امروز یک واحد مسکونی در روستای رحمت آباد علی آبادکتول نیز به خانواده دارای فرزند چندقلو داده می شود که این واحد مسکونی از 280 میلیون تومان تسهیلات و کمک بلاعوض 50 میلیون تومانی برخوردار است.
انتهای پیام/582/ش