خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۲ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در همدان تخریب شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 13 اسفند 1400 - 10:06
همدان- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از تخریب ۲۲ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
كشاورزي،اراضي،همدان،جهاد،شهرستان

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد قدیمی گرجای عنوان کرد: در راستای صیانت از اراضی زراعی و باغی شهرستان تعداد ۲۲ مورد از مستحدثات غیرمجاز در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی توسط اکیپ مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان همدان تخریب و قلع و قمع و به حالت قبل بازگردانده شد.
وی ضمن تشکر از دادستان، فرمانداری، شهرداری و نیروی انتظامی همدان که در این امر مساعدت و همکاری لازم را داشتند، از مردم خواست تا با گزارش تخلفات تغییر کاربری‌های غیر مجاز به سامانه ۱۳۱ در راستای صیانت از اراضی باغی و زراعی کمک و سازمان جهادکشاورزی همدان را همراهی کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان خاطرنشان کرد: حفظ کاربری اراضی کشاورزی یکی از مهمترین دغدغه‌های جهاد کشاورزی است که با اجرای این امر اهداف متعددی چون حفظ اراضی، جلوگیری از کاهش تولید و رونق بخشی به تولیدات کشاورزی در پیش گرفته می‌شود.